Uw hovenier sinds 1978

Beplanting kleine tuin

Wilt u de beplanting kleine tuin vernieuwen? Of nieuw aanleggen? In beide gevallen kunt u de hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep goed gebruiken. Wanneer u een bepaalde tuinstijl voor ogen heeft voor uw kleine tuin, zorgen de juiste plantensoorten voor de juiste sfeer. Vindt u de Oosterse tuinsfeer ideaal? Dan zorgen bamboe planten, laurierbomen, wisteria (blauwe regen), waterlelies en prachtige gekleurde siergrassen voor een oosterse sfeer. Kiest u liever voor een klassieke uitstraling? Ga dan voor een aantal van deze planten: buxus plant, hortensia, zonnehoed, purperklokje, hibiscus en prachtige rozen.

Kortom, met de juiste planten creëert u de juiste sfeer voor uw kleine tuin. In een zogenaamd beplantingsplan onderzoeken we welke planten geschikt zijn voor uw tuin. Uw wensen en voorkeuren staan daarbij centraal. We kijken onder andere naar een goede bodemkwaliteit (en verbeteren deze indien noodzakelijk), het groeigedrag, de bladkleuren, geschikte bodemdekkers en de groeiafstanden. Wenst u dat ook? Geef uw verzoek dan aan ons door via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een beplantingsplan zorgt voor meer samenhang

Soms heeft u diverse tuinplanten in de tuin staan, maar passen ze qua kleuren en uitstraling niet echt bij elkaar. Ook dan biedt een beplantingsplan uitkomst. We kijken naar de plantensoorten die u wenst te behouden en zoeken daar goede tegenhangers bij.

Met andere woorden: wilt u snel nieuwe vaste planten, bloemen, bomen, groene hagen, siergrassen en bodembedekkers laten plaatsen? Ga dan voor een beplantingsplan van De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze tuinontwerper en de vakkundige hoveniers helpen u snel verder met een prachtige tuin op maat.

Beplanting kleine tuin laten plaatsen

Interesse in nieuwe beplanting kleine tuin? Niet altijd is het nodig om een volledig beplantingsplan bij ons af te nemen. Heeft u een aantal tuinplanten op het oog en wilt u deze snel laten plaatsen in uw kleine tuin? Neem dan snel contact op met ons hoveniersbedrijf via info@debiesboschgijsbersgroep.nl of geef uw verzoek door via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.