Uw hovenier sinds 1978

Kant en klare tuinontwerpen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Kant en klare tuinontwerpen zijn natuurlijk snel toe te passen in de tuin. Echter, ontbreekt het in een kant- en klaar tuinontwerp vaak van een persoonlijk tintje. Ook wordt er niet altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen of smaak. Daarom adviseren wij graag een tuinontwerp op maat, waarin uw wensen en ideeën centraal worden gesteld.

In zo’n 2D of 3D tuinontwerp ziet u al gauw het beoogde eindresultaat. Dat is vooral voor twijfelende tuineigenaren heel fijn. Ook denken we na over de zichtlijnen, samenhang en of alle afmetingen in verhouding zijn. Dat is namelijk bij veel kant en klare tuinontwerpen vaak niet het geval.

Een professioneel 2D of 3D tuinontwerp hoeft niet heel duur te zijn. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep heeft u een dergelijk ontwerp al vanaf 250 euro. Wilt u daar ook gebruik van maken? Laat uw tuin dan binnen enkele weken realiseren én vraag via onze website vandaag nog een nieuw tuinontwerp aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De nadelen van kant en klare tuinontwerpen

Kant en klare tuinontwerpen zijn niet bij iedere tuin toepasbaar. Soms heeft u namelijk andere factoren waar de tuinontwerper rekening mee dient te houden. De bodemstructuur kan afwijken, de lichtinval is te min voor de beoogde plantenborder op die plek en/of de beoogde tuinindeling loopt toch niet helemaal lekker in de tuin.

Dan is een tuinontwerp op maat een betere keuze. Hierbij ontvangt u bovendien veel advies over de gewenste materialen, bodemvereisten, plantensoorten, verlichtingsopties, zichtlijnen, indelingsadvies en verdere mogelijkheden.

Onze hoveniers zoeken bovendien graag oplossingen voor uw tuin ergernissen. Heeft u een border die het nooit goed doet? Heeft u een donkere hoek in de tuin? Kunt u nooit eens droog zitten? Of heeft u vaak last van te veel zon? Wij nemen de problemen mee in het ontwerp en zorgen voor goede tuinoplossingen.

Een 2D of 3D tuinontwerp aanvragen

Vraag vandaag nog een 2D of 3D tuinontwerp bij ons aan. We zorgen er dan voor dat uw ideale tuin gerealiseerd word. Natuurlijk met alle gewenste tuinonderdelen. Kom voor meer informatie met ons in contact én geef uw opdracht aan ons door.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.