Uw hovenier sinds 1978

Tuin ontwerpen hoekhuis

Een tuin ontwerpen voor een hoekhuis? Waarbij ook uw zij-tuin(en) en oprit worden meegenomen in het ontwerp? Bij een nieuwe tuin komt veel kijken. Onze tuinontwerper helpt u met het nemen van essentiële beslissingen die komen kijken bij een tuinrenovatie. Allereerst denken we na over de gewenste tuinstijl. Modern, Oost-Aziatisch, Frans of bijvoorbeeld landelijk. Vervolgens bespreken we uw wensen, leggen we materiaalkeuzes aan u voor en maken we onze plannen kenbaar in een passend 3D-tuinontwerp. Deze werken we uit aan de hand van een speciaal tekenprogramma.

Met de hulp van onze tuinontwerper, heeft u snel kijk op het eindresultaat. Met een 3D-ontwerp krijgt u zelfs een persoonlijke toer in uw nieuwe tuin. Zo maken we onze plannen visueel. Ook de hulp van onze tuinontwerper inschakelen bij tuin ontwerpen hoekhuis? Maak vandaag nog een gratis afspraak of vraag ons naar de prijsvoering van het project.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin ontwerpen hoekhuis: onze mogelijkheden

Ons hoveniersbedrijf weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de uitvoering van uw project. Calculatie, planning, het bestellen van materialen en planten, aanleg en nazorg zijn alle fases die wij met veel plezier uit handen nemen. Wanneer u in zee gaat met een professional, bent u verzekerd van een deskundig eindresultaat. Bovendien weet u zeker dat eventuele problemen zo goed mogelijk worden opgelost. Beslist u tussendoor om een andere tuinwens in het tuinontwerp te integreren? Ons bedrijf werkt zeer flexibel en kijkt altijd naar de mogelijkheden om uw wensen te vervullen. Dat is de kracht van De Biesbosch Gijsbers Groep!

Houd uw nieuwe tuin in een uitstekende conditie!

Sommige klanten van ons dateren al meer dan 20 jaar terug. Wij helpen veel tuinbezitters na het renoveren van hun tuin, ook met het onderhouden van de tuin. Dat doen wij op basis van de wensen van de klant. Bijvoorbeeld elk jaar uw tuin zomer- en winterklaar maken? Dat kan bij ons. Liever iets vaker gebruik maken van tuinonderhoud? Bijvoorbeeld iedere 3 maanden of zelfs iedere maand? We helpen u graag verder. Sommige klanten bellen ons alleen wanneer ze toe zijn aan onderhoud. Dat kan natuurlijk ook. Kom met ons in contact voor een passende tuinoplossing voor uw situatie.

Tuin ontwerpen hoekhuis: gratis adviesgesprek

Om alle opties voor uw tuin aan u duidelijk te maken, kunt u natuurlijk rondkijken op onze website. U kunt echter ook gebruik maken van een gratis adviesgesprek. Dan zal onze tuinontwerper u persoonlijk te woord staan en alles aan u uitleggen. Onze werkwijze wordt dan zorgvuldig behandeld. U ontvangt hierna, indien gewenst, een passende offerte voor tuin ontwerper hoekhuis. Liever zonder adviesgesprek inzicht in onze prijsvoering? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.