Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Poortugaal

De Biesbosch Gijsbers Groep is uw vertrouwde hovenier in Poortugaal. Wij voeren als sinds 1978 projecten uit in Poortugaal en omstreken. U kunt ons als particulier inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Alles in en rondom de tuin nemen we voor u uit handen. Bent u een zakelijke opdrachtgever? En heeft u een groenproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u uitstekende projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen en een vakkundig resultaat. Kies voor De Biesbosch Gijsbers Groep als uw hovenier. En profiteer van onze goede nazorg, scherpe prijzen en vriendelijke service. Om een prijs op maat te ontvangen van één van onze diensten, kunt u ons formulier invullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van alle markten thuis

Een specialistisch onderdeel van onze dienstverlening is boomverzorging. Gediplomeerde European Tree Workers verzorgen uw bomen tot in de puntjes. Frezen, snoeien, verplanten, versnipperen of een boomcontrole. Wij voeren het voor u uit. Wist u dat u als boomeigenaar een zorgplicht? Zo bent u in de meeste gevallen verantwoordelijk voor schade die uw boom kan aanrichten. Met een deskundige VTA-controle, kunt u schade voorkomen en houdt u de gezondheid van uw boom in orde.

Onze ETW’ers kunnen een advies op maat geven over de status van uw bomen. Of u nu een particuliere of zakelijke opdrachtgever bent. Wij zijn van alle markten thuis. Naast hovenier in Portugaal kunnen we u dus ook voorzien van passend advies omtrent boomverzorging.

Uitstekende service

Ons veelzijdige hoveniersbedrijf biedt u een goede service. Zo ontvangt u altijd een grondige nazorg. Indien uw opgeleverde project in de eerste weken mankementen vertoond, komen wij deze graag vervangen of herstellen. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor periodiek onderhoud van uw tuin in Portugaal. Om het gras te maaien of om uw planten te onderhouden. Wat uw wensen ook zijn, De Biesbosch Gijsbers Groep neemt het werk uit handen.

Hovenier Poortugaal
Hovenier Poortugaal
Hovenier Poortugaal

Hovenier Portugaal: prijs op maat

Wij komen vrijblijvend langs om u een passend voorstel te doen. Onze gepassioneerde hoveniers geven u tussentijds passend advies. En garanderen een deskundig resultaat en vriendelijke service. Kies voor ons hoveniersbedrijf als uw vertrouwde hovenier Poortugaal. Vul voor een prijs op maat onderstaand formulier in.

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.