Uw hovenier sinds 1978

Betaalbare tuinman

Zoekt u een betaalbare tuinman? Eén die ook nog uitstekend werk uitvoert? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft niet alleen verschillende hoveniers en boomverzorgers in dienst, maar neemt tegelijkertijd veel werk uit handen. Zo zijn wij specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Heeft u een grote tuin die u goed wilt indelen zodat u er het meeste profijt uit trekt? Of wilt u een kleine tuin ruimer doen ogen? Wij ontwerpen een tuin die écht bij u past. De Biesbosch Gijsbers Groep voert al sinds 1978 verschillende tuinprojecten uit. In Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Zoekt u concluderend dus een betaalbare tuinman? Schakel ons dan in en vraag vrijblijvend een offerte op maat. U zit nergens meteen aan vast.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Betaalbare tuinman gezocht? Wij zijn expert op het gebied van tuinen

Wat uw wensen ook mogen zijn, wij ontwerpen uw ideale tuin. Zo hebben we de afgelopen jaren veel klanten blij gemaakt met een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke, duurzame of exclusieve tuin. Daarbij hebben wij onder andere buitenkeukens, overkappingen, tuinkamers, vijvers, plantvakken, damwanden, vlonders, speeltoestellen, zitkuilen en veranda’s geplaatst.

Graag nemen we voorafgaande aan de werkzaamheden uw wensen en ideeën door. Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde tuintekening. Zo worden de werkplannen direct visueel.

Ga voor een gecertificeerde hovenier

Al onze hoveniers en boomverzorgers zijn in het bezit van een geldige diploma. Het werk wordt op een veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd. Daarbij geniet u altijd van een zeer deskundig resultaat. De Biesbosch Gijsbers Hoveniers is eveneens aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Kortom: diepgaande kennis en hoogstaande kwaliteit zijn onderdelen die u gegarandeerd ontvangt.

Betaalbare tuinman: inschakelen

Heeft u een project in gedachten voor één van onze betaalbare tuinmannen? Vul al met al ons online formulier in. U geeft dan uw opdracht aan ons door en ontvangt een overzichtelijke offerte op maat. Gewoon per post of per e-mail. U zit natuurlijk nergens aan vast, mocht u toch liever afzien van de beoogde werkzaamheden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.