Uw hovenier sinds 1978

Zwembad in tuin aanleggen

Gaat u een zwembad in tuin aanleggen? En zoekt u hierbij deskundige hulp? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundig hoveniersbedrijf die de renovatie van uw tuin volledig uit handen neemt. U focust zich op de dagelijkse gang van zaken, terwijl wij uw ideale tuin samenstellen.

Natuurlijk gebeurd dit altijd in goed overleg. Onze tuinontwerper maakt namelijk een tuinontwerp die perfect bij uw gezinssamenstelling past. Zo genieten alle gezinsleden optimaal van de nieuwe tuin met zwembad. Eveneens denken we aan extra veiligheidsopties voor kinderen en huisdieren. Natuurlijk mag een zwembad niet ontbreken in uw tuin.

Kom -net zoals onze voorgaande klanten- heerlijk tot rust in uw droomtuin. En maak van de achtertuin een plek van beleving evenals ontspanning.

Concluderend draagt De Biesbosch Gijsbers Groep zorg voor het plaatsen van een natuurlijke zwemvijver of een luxe zwembad in uw achtertuin. Wilt u weten of zo’n tuinonderwerp ook voor uw tuin handig is? Laat u adviseren in een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper of kom meer te weten over onze prijsvoering.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Zwembad in tuin aanleggen – Vergroot uw woonplezier

Een zwembad is een ontzettend goede aanvulling op uw tuin. Het vergroot niet alleen uw woonplezier, maar houdt u bovendien fit. U bepaalt ten eerste zelf hoe vaak en wanneer u er gebruik van maakt en ten tweede geniet u in volle privacy van uw eigen (verwarmde) zwembad.

Of u nu een ingebouwde, losstaande, ronde, vierkante of rechthoekige zwembad wilt aanleggen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Ook voor de aanleg van een zwemvijver -die zichzelf reinigt door middel van de juiste combinatie waterplanten- neemt u contact met ons op.

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een groot netwerk van specialistische bedrijven, die alles weten over filtersystemen, chemicaliën, verlichting en het onderhoud van een zwembad. Voor een specifieke vraag zullen wij als contactpersoon fungeren tussen u en de juiste specialist. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt en dat werkt wel zo prettig.

Dankzij onze uitgebreide werkomschrijvingen, heldere communicatie en duidelijke offertes, weet u vooraf altijd waar u precies aan toe bent bij het aanleggen van een zwembad in uw eigen tuin.

Ik ben benieuwd naar de kosten

Omdat wij als hoveniersbedrijf zijn aangesloten bij Dutch Quality Gardens, profiteert u van goede garantievoorwaarden en een optimale nazorg.

Wenst u dat ook? Schakel ons in voor zwembad in tuin aanleggen. En geef uw opdracht aan ons door via dit online formulier.

Liever een persoonlijk gesprek opvragen met onze tuinontwerper? Profiteer nu tijdelijk van een gratis adviesgesprek bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.