Uw hovenier sinds 1978

Zitkuil tuin maken

Een zitkuil tuin maken? En kunt u de hulp van een ervaren hoveniersbedrijf goed gebruiken? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt een hoge kwaliteit dienstverlening aan bij het maken van een zitkuil in uw tuin. Uiteraard doen we dit met hoogwaardige materialen, zoals Douglas hout, fijne siertegels, ingebouwde verlichting en een goede afwatering. Een ronde, vierkante of rechthoekige zitkuil in uw tuin plaatsen? Met een zitkuil haalt u een knusse sfeer in de tuin.

Een zitkuil is extra gezellig wanneer u met uw huishouden wilt genieten van een kampeergevoel. Plaats bijvoorbeeld een vuurkorf in het midden, voor gezellige zomeravonden! Wilt u vandaag nog de mogelijkheden ontdekken bij ‘zitkuil tuin maken’? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek op óf vraag naar onze prijzen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Zitkuil tuin maken, samen met De Biesbosch Gijsbers Groep

Heeft u hulp nodig bij zitkuil tuin maken? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staat dagelijks voor u klaar. We komen met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. We brengen niet alleen een goede dosis enthousiasme mee, maar ook jarenlange expertise en vakkennis. Zo wordt uw ideale tuin, inclusief zitkuil, gerealiseerd.

Een familietuin creëren met een prachtige, houten of stenen zitkuil? We zorgen ervoor dat het échte kampeergevoel terugkeert in uw tuin. Natuurlijk werken we de zitkuil af met mooie sfeerverlichting, goede afwatering (zodat er geen plassen ontstaan) en siertegels. Daarbij is het mogelijk om tegels met een print of motiefje te plaatsen. Zo krijgt uw zitkuil echt een unieke uitstraling.

Gratis offerte of adviesgesprek opvragen

Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinontwerp en tuinrenovatie? Vraag dan eens een gratis offerte of gratis adviesgesprek aan via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Bij een gratis adviesgesprek komt onze tuinontwerper gewoon bij u thuis langs om o.a. de mogelijkheden, onze werkwijze en de kosten toe te lichten.

Liever vooraf bepalen of uw tuinwensen realiseerbaar zijn in uw tuin? En of dat ze ook passen bij uw budget? Vraag dan via de website nu heel eenvoudig een offerte op maat op. We rekenen dan precies uit wat het kost om een zitkuil te maken in eigen tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.