Uw hovenier sinds 1978

Waterornament vijver

Een waterornament vijver laten plaatsen door een deskundige hovenier? De hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep komt bij vijveraanleg goed van pas. Met een waterornament zorgt u voor veel sfeer in de tuin. Ook worden vervelende omgevingsgeluiden en geluidsoverlast door het water gedempt. Dat maakt het duidelijk, waarom veel mensen kiezen voor een waterornament in de tuin.

Er is natuurlijk veel keuze op het gebied van waterornamenten en/of vijvers. Kiest u voor een los waterornament in de tuin? Of wilt u een waterornament dicht bij uw vijver plaatsen? We kijken samen met u naar de beste optie voor een waterpartij in uw tuin. Wilt u meer te weten komen over een waterornament vijver? Kom dan met ons in contact via de website. We hebben dat via dit online formulier op onze website nu heel eenvoudig gemaakt.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De juiste vakkennis voor het plaatsen van een waterpartij

Wist u dat De Biesbosch Gijsbers Groep al sinds 1978 bestaat? We hebben door de jaren heen veel groenkennis en ervaring opgedaan in en rondom de tuin. Als origine zijn we opgericht als tuincentrum, daardoor hebben we veel kennis van producten in en rondom uw tuin. Ook op het gebied van waterornamenten en vijvers beschikken we over veel vakkennis. Inmiddels is het tuincentrum al een aantal jaar gesloten, en focussen we ons als hoveniersbedrijf op het aanleggen van uw ideale tuin.

Mag een waterpartij daar écht niet bij ontbreken? Schakel ons dan in voor het ontwerpen, aanleggen en eventueel onderhouden van uw waterpartij. We zorgen voor een nauwkeurige plaatsing, inclusief de juiste beplanting, waterplanten, verlichting, pompsystemen en/of verdere aankleding.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Dankzij onze certificeringen bieden wij u een professionele aanleg. Daarbij zorgen we vanzelfsprekend voor een hoogwaardige afwerking én veilige dienstverlening.

Waterornament vijver aanvragen

We begrijpen het als u interesse heeft in een waterornament vijver, maar eerst nog wil weten wat het plaatsen daarvan nu precies kost. Daarom bieden wij nu een gratis optie aan op onze website. Daarmee vraagt u heel eenvoudig een gratis offerte bij ons op. We nemen uw aanvraag dan in behandeling en rekenen vervolgens de totale kosten voor uw ideale waterornament uit.

U zit verder nergens aan vast, maar heeft zo wel inzichtelijk wat uw ideale waterornament vijver precies kost. Vul bij interesse voor een gratis offerte, gewoon eens dit formulier in. We helpen u dan graag verder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.