Uw hovenier sinds 1978

Wat kost een tuin aanleggen?

Wilt u de investering van een nieuwe tuin inzichtelijk maken? Op een eenvoudige wijze? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u de mogelijkheid om via onze website direct een offerte op te vragen. Dat doet u door ons online formulier in te vullen.

Door vooraf een aantal gerichte vragen en of foto’s naar ons toe te zenden maken wij een goede inschatting van de eventuele kosten. Zo bent u snel op de hoogte van de investering. En kunt u op het gemak de beste hovenier uitkiezen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een zeer veelzijdig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Al sinds 1978 zijn we voor u aan het werk in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Daarbij realiseren wij ieder jaar talloze tuinprojecten. Van stadstuinen tot zeer exclusieve tuinen.

Vraag via deze pagina een offerte op maat aan voor uw tuinproject wanneer u u interesse heeft in “wat kost een tuin aanleggen?”

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat kost een tuin aanleggen? Van een visuele tekening tot werkelijkheid

Het hele proces dat bij tuinrealisatie komt kijken nemen we voor u uit handen. We gaan na of voor de offerte met u rond de tafel om achter uw voorkeuren en smaak te komen. Daarbij ontvangt u niet alleen een gedetailleerde tuintekening, maar ook duidelijke werkomschrijvingen. Zo bent u voorafgaande aan de werkzaamheden goed op de hoogte. Mocht u onverwachts toch andere ideeën willen realiseren, geef dit dan tijdig aan ons door. Dan kunnen wij hier tijdig op inspringen.

Na akkoord op het ontwerp plannen we met u een datum voor realisatie. Onze vakkundige hoveniers en/ of boomverzorgers komen bij u langs om de tuin aan te leggen. Altijd zo deskundig mogelijk.Kwaliteit, passie en betrokkenheid staat bij ons voorop. Dat merkt u in alle facetten van ons werk. Bent u onverhoopt niet tevreden met het resultaat? Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project aan te passen. Dat is de goede service van onze organisatie.

Snel inzicht in wat kost een tuin aanleggen? Vraag via deze weg een gratis offerte bij ons op.

Kies voor tuinonderhoud

Een nette tuin behouden het hele jaar door? Onze hoveniers bieden u graag onderhoud aan. Dat kan voor uw bomen, tuinvakken of gazons zijn. Met een 1-jarig of 2-jarig onderhoudscontract bent u gegarandeerd van een gezonde en stralende tuin. Indien gewenst, kunnen wij ook kortere of langere onderhoudscontracten aanbieden.

Snel de kosten inzichtelijk

Via ons online formulier vraagt u bij ons een passende offerte aan wanneer u meer wilt weten over: “wat kost een tuin aanleggen?” Na uw aanvraag kan het voorkomen dat wij u even bellen of mailen om aanvullende informatie op te vragen. Vervolgens gaat onze tuinontwerper aan de slag met de offerte. Deze zult u dan ook zo spoedig mogelijk ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.