Uw hovenier sinds 1978

Voortuin renoveren

Wenst u ook uw voortuin te laten renoveren door een vakman van De Biesbosch Gijsbers Groep? Bij het renoveren van uw voortuin komt veel kijken. Daarom is de deskundigheid van een vakman tijdens het proces van tuinontwerp en tuinaanleg mooi meegenomen. Wij weten immers als geen ander wat er komt kijken bij ‘voortuin renoveren’.

Haal meer uit uw voortuin én kies voor de nauwkeurigheid van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare groenpartner. Naast tuinrenovaties, schakelt u ons in voor een professioneel tuinontwerp op maat én/of tuinonderhoud. Ook boomspecialisatie wordt gedaan door gediplomeerde boomverzorgers. Kortom; voor alles in en rondom uw tuin bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres.

Wenst u vrijblijvend kennis te maken met ons veelzijdige hoveniersbedrijf? Ontvang advies over de mogelijkheden van uw tuin van onze tuinontwerper tijdens uw gratis kennismakingsgesprek. Plan deze nu eenvoudig in via de site.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Maak gebruik van één van onze groendiensten

Van het inrichten van uw tuin tot het daadwerkelijk aanleggen. Onze hoveniers en tuinontwerpers helpen u graag met het uitdenken en realiseren van een tuin op maat. We bieden u daarom een veelzijdig pakket aan met groendiensten. Kies bijvoorbeeld voor een beplantingsplan, wanneer u meer inzicht wilt in de ideale samenstelling van bomen, siergrassen, bloemen, vaste planten en bodembedekkers voor uw (voor)tuin. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een verlichtingsplan en/of een 2D of 3D tuinontwerp (geheel op maat).

Toch liever eerst ontdekken wat wij te bieden hebben? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan om achter de kosten voor ‘voortuin renoveren’ te komen. Wij sturen u binnen aanzienlijk snelle tijd een prijsopgave op maat toe, via de e-mail.

Voortuin renoveren. Gratis adviesgesprek

Wenst u meer te weten te komen over ‘voortuin renoveren?’ Onze tuinontwerper voorziet u graag van persoonlijk advies in een gratis kennismakingsgesprek. Plan deze gewoon in via de online agenda op onze website en kies daarbij een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt. Hij licht dan alle mogelijkheden toe, die voor u van toepassing kunnen zijn

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.