Uw hovenier sinds 1978

Voortuin betegelen

Wilt u de voortuin betegelen en bent u op zoek naar een specialist die hierbij kan helpen? Dan moet u zeker bij De Biesbosch Gijsbers Groep zijn! Wij zijn een hoveniersbedrijf in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. Of het nu gaat om het betegelen van uw (voor)tuin, het bestraten van de oprit of het volledig aanleggen van een nieuwe tuin, alles is mogelijk! Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en genoeg kennis om u op de juiste manier te kunnen helpen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte aan en kom er achter wat het totale kostenplaatje is!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat zijn de kosten?

De kosten van het betegelen van uw voortuin zijn natuurlijk erg afhankelijk van de wensen en eisen. Denk hierbij aan de grootte van het oppervlak wat betegeld moet worden, de soort tegels en het legverband. Via een offerte kunt u direct de kosten inzichtelijk voor uzelf maken. Bij ons ontvangt u altijd hoogwaardige kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs. Dit zult u zien aan hoe wij te werk gaan, ons materiaalgebruik en de afwerking.

Ga aan de slag met onze tuinontwerper!

Natuurlijk zijn er eindeloos veel mogelijkheden en manieren om de voortuin te betegelen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Plan dan een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper! Hij komt bij u langs op het gewenste tijdstip en zal samen met u kijken naar de beste opties voor in uw situatie. Daarnaast wordt er advies gegeven, zodat u straks zeker weet dat u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Voortuin betegelen | Kom in contact!

Kortom, als u uw voortuin wilt laten betegelen moet u bij De Biesbosch Gijsbers Groep zijn. Graag beantwoorden we vooraf al de vragen die u heeft. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Onze vakmensen helpen u graag bij het aanleggen van uw droomtuin waar u nog jaren plezier van kunt hebben!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.