Uw hovenier sinds 1978

Vijverfolie laten plaatsen

Vijverfolie laten plaatsen door een expert? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van vijverfolie. Met vijverfolie zorgt u ervoor dat uw vijver niet lekt. Bovendien creëert u op deze manier ook een mooie bodem voor uw nieuwe vijver. Er ontstaan natuurlijke oevers, waardoor uw vijver een levendige omgeving zal worden.

Naast het plaatsen van vijverfolio, is het ook mogelijk om een voorgevormde bak te laten plaatsen. Dat is voornamelijk ideaal bij grotere vissen, planten en waterdieren.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft als betrouwbare partner, alles in huis om uw ideale vijver samen te stellen. Ronde, vierkante en rechthoekige vijvers. We realiseren uw vijver altijd geheel op maat.

Wilt u tot slot meer ontdekken over het laten plaatsen van vijvers en/of vijverfolie? Kom dan eens met ons in contact via het contactformulier op onze website. En vraag eens naar onze prijzen voor uw project!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Meer leven in de tuin door een sfeervolle vijver

Een vijver in uw tuin is een échte verschijning. Wij werken de vijver dan ook graag af met mooie verlichting, een fontein, pomp, beplanting, waterplanten, rotsen en/of mooie vijverranden. Zo heeft u nog langer plezier van uw nieuwe vijver.

Na aanleg, kunt u zelf aan de slag met het toevoegen van bacteriën, de vissen en de waterdieren. Zo komt uw vijver pas écht tot leven! De beoogde vissoort heeft soms wel invloed op het formaat van de vijver. Wanneer u in het bijzonder karper vissen wilt toevoegen aan uw vijver, dan adviseren wij een grotere bak aan, zodat de vissen voldoende ruimte hebben.

Gaat u kleinere dieren toevoegen zoals amfibieën of siervissen? Dan is een natuurlijke vijver, met oeverranden beter geschikt.

Kortom, samen kijken we naar de beste oplossing voor uw wensen en beoogde situatie.

Vijverfolie laten plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u gebruik maken van onze service: vijverfolie laten plaatsen? Wij bieden altijd een hoogwaardig resultaat. Dat kunnen we o.a. aanbieden door onze gediplomeerde hoveniers, jarenlange ervaring in de groensector en onze ISO-9001 certificering.

Geniet ook van een vijver, die vele jaren meegaat. Of deze nu een natuurlijke, sierlijke of moderne uitstraling heeft. We realiseren uw (droom)vijver, altijd geheel op maat!

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan met onze tuinontwerper om meer te weten te komen over vijveraanleg. Hij zal u dan persoonlijk adviseren over de mogelijkheden in uw tuin.

Wilt u liever meteen de kosten meteen inzichtelijk maken voor uzelf? Via deze weg ontvangt u van ons binnen enkele werkdagen een heldere offerte, gewoon via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.