Uw hovenier sinds 1978

Vijverbak langwerpig

Bent u op zoek naar een vijverbak langwerpig? Een langwerpige vijverbak zorgt er niet alleen voor dat uw tuin groter lijkt, het geeft ook een moderne, strakke uitstraling. Ideaal voor sommige tuinstijlen, zoals bij de landelijke tuinstijl, Franse tuinstijl of de moderne tuin. Bij het plaatsen van een langwerpige vijverbak komt veel vakkennis kijken. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan is het verstandig om de werkzaamheden uit handen te geven aan een deskundige hovenier. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van een mooie vijverbak. En helpen u graag verder!

Wilt u weten wat het precies kost om een langwerpige vijver aan te leggen in uw tuin? We rekenen het graag voor u uit. Laat uw gegevens achter op deze pagina op onze website, en wij sturen u binnen enkele werkdagen een gratis offerte toe via de e-mail. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor tuinen én vijvers!

De Biesbosch Gijsbers Groep is een deskundige partner voor tuinaanleg en tuinrenovatie. Daarnaast helpen we u ook bij het ontwerpen van échte droomtuinen. Dat doen we met speciale ontwerpsoftware op de computer. Onze tuinontwerper heeft zelfs een aparte verdiepingscursus gevolgd om ook 3D tuinontwerpen voor onze klanten uit te werken. Daarbij ontvangt u een volledige digitale rondleiding door uw nieuwe tuin, op de computer.

Wilt u ook een tuin laten ontwerpen én daarbij precies te weten komen hoe het eindresultaat er uit komt te zien? Dan is een 3D tuinontwerp, inclusief vijverbak langwerpig, de beste optie voor u. Onze tuinontwerper helpt u graag bij het uitdenken van een concept, een beplantingsplan, de beste tuinonderdelen, zichtlijnen en leefgebieden. Ook op het gebied van design, aankleding, inrichting en sfeer is hij graag uw vaste partner.

Vijverbak langwerpig aanleggen

Een vijverbak langwerpig aan laten leggen? De Biesbosch Gijsbers Groep is uw betrouwbare partner bij tuinaanleg of het aanleggen van specifieke tuinonderdelen (zoals een vijver). We zorgen voor een nauwkeurige plaatsing, eerlijk advies en hoge kwaliteit materialen. Zo gaat uw tuin nog langer mee én ervaart u meer tuinplezier door de jaren heen. Wilt u dat ook? Geef uw verzoek voor een vijverbak langwerpig dan aan ons door via dit formulier op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.