Uw hovenier sinds 1978

Vijverbak groot

Zoekt u een vijverbak groot om te plaatsen in uw tuin? Er zijn allerlei vormen van vijverbakken geschikt voor uw tuin. Vierkant, rond, rechthoekig. Natuurlijk bepaalt u zelf de grootte van uw vijver, maar let er bij op dat de vijver niet gaat overheersen in uw tuin. Een goede verhouding tussen water, groen en bestrating is essentieel om uw tuin in te delen. Wanneer u dit lastig vindt, is het verstandig om een professional in te schakelen die u helpt bij het ontwerpen van uw tuin.

Het plaatsen van een kleine, grote of middelgrote vijverbak inclusief installatie van alle gewenste vijveronderdelen (een pomp, verlichting, loopbrug, verharde of natuurlijke vijverranden en waterplanten) laat u over aan De Biesbosch Gijsbers Groep. Zo weet u zeker dat uw vijver niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Vraag vandaag nog een prijs op voor het plaatsen van een vijverbak groot in uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor tuinaanleg & tuininrichting

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrokken hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Onze jarenlange ervaring in de groensector zorgt voor een zorgeloze aanleg én veel professionaliteit. Bij tuinaanleg en tuininrichting spelen veel factoren een rol. Zichtlijnen, niveauverschillen, materiaalkeuzes en de juiste afmetingen en rekenwerk.

Wanneer u het werk uit handen geeft aan een hoveniersbedrijf, weet u zeker dat alles in uw tuin klopt. We zorgen voor een duidelijke inrichting, waarbij ieder element tot z’n recht komt. Ook bij het nieuw plaatsen of vervangen van een vijver.

Vijverbak groot laten plaatsen & installeren

Wanneer u hulp nodig heeft bij het inkopen, plaatsen en/of installeren van een grote vijverbak, is De Biesbosch Gijsbers Groep graag uw partner. Wij realiseren professionele vijvers, die tientallen jaren meegaan. Bovendien profiteert u van onze goede garantievoorwaarden en hoge kwaliteit materialen.

Vraag vandaag nog uw prijs aan voor het plaatsen van een vijverbak groot in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.