Uw hovenier sinds 1978

Vijver plaatsen

Een vijver plaatsen in uw tuin? We helpen u graag bij het realiseren van een mooie sier- of natuurlijke vijver. Ook is het mogelijk om een natuurlijke zwemvijver te realiseren. Zo heeft u het gemak van een zelfreinigende vijver, waar u ook lekker in kunt zwemmen.

Bij het plaatsen van een vijver komen veel factoren kijken. U kunt dit allemaal stapsgewijs zelf ontdekken, maar sneller is het om het werk uit te besteden aan een professionele hovenier. Dan weet u direct dat uw vijver niet lekt, niet zomaar overloopt of niet levensvatbaar is. We zorgen namelijk voor een waterdichte vijver, waarbij een natuurlijk klimaat ontstaat.

Eveneens zorgen we voor de juiste waterplanten en oeverbeplanting. Tot slot geniet u van een hoge afwerking zoals prachtige fonteinen, sfeervolle verlichting en veilige vijverranden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nieuwe vijver plaatsen in uw tuin met een 3D tuinontwerp

Meer ontdekken over het plaatsen van een vijver op maat? Ronde, vierkante, vijvers met een hoek of een ‘wilde vijver’? We realiseren een vijver geheel op maat. Onze tuinontwerper tekent de vijver precies op maat uit. Middels een 2D of 3D tuinontwerp. U profiteert daarbij van onze jarenlange expertise. Bij een 3D tuinontwerp, ontvangt u zelfs een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin, inclusief vijver. Dat maakt het eenvoudig om te zien, hoe uw nieuwe tuin er precies uit komt te zien. Veel twijfelende tuineigenaren, die het lastig vinden om het eindresultaat te visualiseren, kiezen voor een 3D tuinontwerp.

We begrijpen dat een tuin een diepte-investering is. Daarom is het belangrijk dat u zeker weet wat u na realisatie ontvangt. Een 3D tuinontwerp helpt daarbij. En haalt de twijfels in een vroeg stadium al weg.

Gratis offerte of adviesgesprek bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Profiteer vandaag nog van een gratis offerte of adviesgesprek bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij helpen u bij alle facetten van het project, inclusief een mooi ontwerp op maat. Wanneer u een gratis offerte aanvraagt via de website, ontvangt u een handig overzicht van onze prijzen, gespecificeerd op uw wensen. Wanneer u een gratis adviesgesprek aanvraagt, komt onze tuinontwerper bij u thuis langs om uw plannen door te nemen en uw tuin te bekijken. Hij zal u daarbij eerlijk adviseren over de mogelijkheden, materialen, soorten beplanting en de kosten.

De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u altijd een hoogwaardig resultaat, goede garantievoorwaarden en een eerlijk advies. Ideaal bij het plaatsen van een vijver op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.