Uw hovenier sinds 1978

Vijver met fontein

Een vijver met fontein laten plaatsen door een vakman? Bij het plaatsen van een mooie vijver met fontein, bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. We zorgen voor een vijver, die helemaal bij uw wensen past. Wilt u bijvoorbeeld een ronde vijver, vierkante vijver of langwerpige vijver? Ook natuurlijke vijvers en zwemvijvers leggen wij graag voor u aan. Natuurlijk werken we de vijver af met een prachtige fontein, mooie waterplanten, beplanting, verlichting en veilige vijverranden.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw ideale vijver met fontein? We rekenen de totaalprijs graag voor u uit. Laat hier uw wensen en gegevens achter, en we zorgen voor een heldere offerte, die precies bij uw wensen past.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vijveraanleg door een vakkundige hovenier

Bij de aanleg van een vijver inclusief fontein, komt veel expertise kijken. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf die een professionele dienstverlening aanbiedt. Eerlijk advies is daarbij zeer belangrijk. Onze tuinontwerper zal dan ook op tijd toegeven als uw ideeën niet haalbaar zijn. Wanneer dat voorkomt, bieden we vanzelfsprekend geschikte oplossingen aan om alsnog het eindresultaat te behalen.

Omdat het renoveren van uw tuin een diepte-investering is, wilt u natuurlijk het beste eindresultaat. Maar wel een eindresultaat die zorgt voor zoveel mogelijk tuinplezier. Eerlijk advies zorgt daarvoor.

Vijver met fontein laten plaatsen

Wanneer u een vijver met fontein wilt laten plaatsen, helpen de vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep u graag verder. We zorgen daarbij voor een professionele aanleg én nauwkeurig advies. Wilt u snel achter de kosten komen voor het plaatsen van een prachtige vijver?

Vul dan dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. We sturen u dan binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte toe via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.