Uw hovenier sinds 1978

Vijver fontein met verlichting

Een vijver fontein met verlichting plaatsen in uw voor- of achtertuin? De vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep voeren het met veel plezier voor u uit. Dan doen we niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in Noord-Brabant en Zeeland. Wanneer u een hoogwaardige kwaliteit verwacht, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ISO-9001 gecertificeerd, waardoor we een voortreffelijk resultaat neerzetten. En dat merkt u! U heeft dan nog jaren plezier van uw tuin, inclusief vijver fontein met verlichting.

Wilt u eens kennismaken met ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht? Dat kan! Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Hij komt dan langs op een datum naar keuze, gewoon bij u thuis. En zal dan meteen de mogelijkheden voor uw vijver toelichten.

Heeft u liever eerst inzicht in de eventuele kosten die verbonden zijn met de aanleg van een vijver met fontein? Vraag dan via deze weg een vrijblijvende offerte op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vijveraanleg inclusief beplanting en fonteinen

Er is veel keus op het gebied van vijverinrichting. Daarbij zijn er ronde fonteinen, fonteinen die in een boogje sproeien, fonteinen die alleen omhoog sproeien of die een schema volgen. Ook heeft u veel keuze op het gebied van vijververlichting. Wanneer u er zelf niet meer helemaal uitkomt, nemen wij het werk graag van u over. We zorgen daarbij voor een eerlijk advies over de beste opties voor uw tuin én een professionele aanleg. Zo nemen we alle zorgen uit handen.

Eveneens zorgen we voor een mooie aankleding van de vijver. Denk daarbij aan het plaatsen van sfeervolle verlichting en beplanting. Ook voor het plaatsen van waterplanten, schakelt u de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep in.

Vijver fontein met verlichting plaatsen

Een vijver fontein met verlichting geeft veel sfeer aan uw tuin. Er is natuurlijk veel keus op de markt. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan helpt onze tuinontwerper u graag verder met een advies op maat. Laat u dan ook eens gratis adviseren in een kennismakingsgesprek bij u thuis. Onze tuinontwerper komt op een dag naar keuze bij u langs, wanneer u dit formulier op de website invult. U heeft dan meteen de mogelijkheden voor uw tuin helder.

Liever toch eerst ontdekken welke kosten er verbonden zijn aan het plaatsen van een vijver fontein met verlichting? Vul dan ons online prijzenformulier in. We sturen u dan een vrijblijvende offerte toe via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.