Uw hovenier sinds 1978

Tuintegels laten aanleggen

Wilt u graag tuintegels laten aanleggen en bent u op zoek naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Group zeker aan het juiste adres! Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. Wij leggen de tuintegels uiteraard geheel naar uw wens. Of het nu gaat om natuursteen tegels, klinkers of keramische tegels, alles is mogelijk. Graag gaan wij met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Daarnaast kunt u ook direct een prijsopgave opvragen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuintegels laten aanleggen | De Biesbosch Gijsbers Groep

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uw tuin te betegelen, maar u kunt het beter aan een professional overlaten. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies hoe we de werkzaamheden vakkundig en snel uit kunnen voeren, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. We verzorgen het proces van A tot Z, denk hierbij aan het egaliseren van de ondergrond, bodemverbetering en het om maat zagen van de tegels.

Wat kost het laten betegelen van uw tuin?

Graag doen wij u vooraf een persoonlijk voorstel, zodat de kosten voor u inzichtelijk worden en u weet wat u kunt verwachten. De Biesbosch Gijsbers Groep biedt een hoogwaardig resultaat, wat u zowel terug ziet in de afwerking als het materiaalgebruik. Uw tuin maakt een vliegende start als u kiest voor De Biesbosch Gijsbers Groep!

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Als u uw tuintegels wilt laten aanleggen door de Biesbosch Gijsbers Groep, staan we natuurlijk graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u via dit formulier eenvoudig een offerte opvragen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.