Uw hovenier sinds 1978

Tuinschuur op maat

Tuinschuur op maat laten plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor veel vakmanschap bij het op maat maken van een tuinschuur of extra berging. Onze hoveniers beschikken namelijk over jarenlange ervaring en diepgaande kennis. Ook is ons hoveniersbedrijf ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Daarmee leveren wij een dienstverlening van hoge kwaliteit bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. En het betekent dat we een dienstverlening leveren die tegelijkertijd volgens alle veiligheidsregels verloopt.

Bij een tuinschuur op maat komt veel reken- en denkwerk kijken. Ook kennis van materialen, kleuren en indeling is belangrijk. Ons hoveniersbedrijf neemt veel werk uit handen bij het realiseren van een tuinschuur op maat. Kom daarom snel met ons in contact voor onder andere een offerte op maat, meer informatie en/of uitleg over onze werkwijze.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep

Berging is ontzettend belangrijk in uw tuin. Het is vervelend wanneer u niet voldoende spullen kwijt kunt in uw schuur, tuinhuis of bergingshok. Of misschien heeft u wel al een schuur, maar wilt u extra berging creëren voor uw fietsen, scooters, hobbyspullen of gereedschappen. In deze gevallen rekent u op de deskundige hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

Onze kracht ligt in het uitdenken van een concept voor uw tuin, die geheel past bij uw wensen en behoeften. Daarbij realiseren we in de meeste gevallen een passend tuinontwerp (in 2D of 3D). Onze hoveniers en boomverzorgers staan maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 uur voor u klaar om al uw tuinwensen te realiseren.

Ook voor onderhoud aan en rondom uw tuin schakelt u ons in! Wij hebben namelijk veel ‘passie voor tuinen!’ En dat ziet u gelukkig altijd terug in de gerealiseerde werkzaamheden!

Tuinschuur op maat laten plaatsen

Laat ook een tuinschuur, geheel op maat, plaatsen door onze competente hoveniers. U geniet daarbij van volledige ontzorging op het gebied van plannen, berekenen, ontwerp, plaatsing en afwerking.

Wilt u ook meer informatie over een tuinschuur opvragen? Vul dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. En wij sturen u binnen enkele werkdagen een persoonlijke offerte toe via de e-mail. Uiteraard bevat deze offerte meer informatie over uw mogelijkheden en een heldere berekening voor materialen en arbeidsuren.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.