Uw hovenier sinds 1978

Tuinschermen plaatsen

Zoekt u een hovenier voor tuinschermen plaatsen? Tuinschermen zijn ontzettend handig om uw tuin in te delen in verschillende ‘leefgebieden’. Zo is het mogelijk om een gedeelte van de tuin in te richten om eten te bereiden en na te tafelen (buitenkeuken en buitenterras) en een ander gedeelte om in te loungen of te genieten van de natuur (extra terras met vijver of beplanting). Ook aparte gedeeltes voor de kinderen, dieren of hobby’s zijn mogelijk.

Met tuinschermen in de tuin creëert u veel privacy. Ieder gedeelte in de tuin heeft aanvullend ook een eigen ambiance. Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van tuinschermen in de tuin? Onze tuinontwerper adviseert u er graag over. Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in via de online agenda op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kies uit trello’s, lage hekken of natuurlijke tuinschermen

Wie zegt dat tuinschermen saai hoeven te zijn? Creëer juist meer inkijk door gebruik te maken van trello’s om uw tuin in te delen. Door klimplanten tegen de trello’s aan te laten groeien, creëert u anderzijds weer meer privacy, terwijl u ook nog voldoende zicht heeft op de rest van de tuin. Houten trello’s zijn er in allerlei soorten en maten. En kunt u natuurlijk ook in een mooie of opvallende kleur (laten) verven!

Een andere manier is om gebruik te maken van lage tuinschermen en/of hekken. Kies voor een sierhekwerk van staal om meer sfeer aan uw tuin toe te voegen. Of ga voor een meer natuurlijke vorm en kies daarbij een Douglas houten hekwerk.

Tot slot is de meest ‘duurzame’ variant van een scherm juist de natuurlijke beplanting. Door alleen gebruik te maken van groene hagen, geeft u meteen een levendig tintje aan de tuin, terwijl u de tuin tegelijkertijd opdeelt in verschillende gebieden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en geheel naar uw eigen smaak aan te passen.

Tuinschermen plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u meer te weten komen over de juiste soort tuinscherm voor uw tuin? En welke materiaalkeuzes en/of beplanting daarbij geschikt is? We helpen u uiteraard verder met een advies op maat. Deze is nu gratis in te plannen bij onze tuinontwerper via de online agenda.

Liever eerst meer te weten komen over de uiteindelijke kosten voor ‘tuinschermen plaatsen’ in uw tuin? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep zorgen voor een heldere en duidelijke prijs. Vraag daarom vandaag nog een gratis offerte aan via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep én vul dit formulier in. We sturen u dan binnen enkele werkdagen een persoonlijke offerte toe via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.