Uw hovenier sinds 1978

Tuinrenovatie kosten

Tuinrenovatie kosten aan het vergelijken? Natuurlijk wilt u als consument een scherpe prijs ontvangen voor het renoveren van uw voor- of achtertuin. Kies daarom voor een professional bij de aanleg van uw tuin. Al sinds 1978 voeren wij met veel plezier tuinopdrachten uit in de regio van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Van luxe, moderne tuinen tot aan statige, compacte voortuinen.

Kortom: u geniet bij ons van heldere communicatie, prachtig vakmanschap en een uitstekend eindresultaat. Daarbij maakt onze tuinontwerper al uw tuindromen waar. Uw droomtuin begint pas echt bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Eerst liever de tuinrenovatie kosten bij ons veelzijdige hoveniersbedrijf inzichtelijk maken voordat u ons inschakelt? Vul dan ons online formulier in op de website. Wij doen u dan zo spoedig mogelijk een voorstel over de uiteindelijke kosten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinrenovatie kosten. Kies een hovenier met ervaring!

U wilt natuurlijk te allen tijde geen prutswerk ontvangen. Wanneer u deskundige hoveniers inschakelt, bent u er van verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld. De Biesbosch Gijsbers Groep is namelijk een betrokken hoveniersbedrijf, met meer dan 40 jaar ervaring, die een hoge kwaliteit aflevert. Wij kiezen niet alleen hoogwaardige, duurzame materialen uit voor uw tuin, maar zorgen er tevens voor dat er altijd ruime groenkennis en vakmanschap aanwezig is.

Schakel voortaan altijd met een contactpersoon die weet waar hij/zij het over heeft. Onze keurmerken en certificaten zorgen er bovendien voor dat wij als hoveniersbedrijf altijd kritisch naar u als afnemer zullen blijven. Ofwel, dat we bepaalde onderdelen die niet toereikend zijn of simpelweg niet mogelijk zijn ook eerst eerlijk aan u zullen doorgeven.

Kortom: wanneer u zaken doet met De Biesbosch Gijsbers Groep weet u voorafgaande aan het project precies waar u aan toe bent en komt u gaandeweg niet voor vervelende verassingen te staan.

Wat realiseren we voor u?

Bij een nieuwe tuin staan niet alleen uw wensen, maar ook uw ideeën voorop. Wij hebben door de jaren heen ontzettend veel verschillende tuinen mogen realiseren. Denk aan een mooie grote of smalle tuin met Franse invloeden. Deze stijl combineert langwerpige waterpartijen met tussen paden en rijen bloemen. Symmetrie voert in deze stijl de boventoon.

Toch liever iets bekender? Een moderne landelijke tuin behoort ook tot onze mogelijkheden. Strakke lijnen, luxe afwerkingen en robuuste materiaalkeuzes. Onze tuinontwerper kijkt graag met u mee naar de opties voor uw tuin en zal u ook altijd aanbevelingen doen omtrent ontwerp, stijlen en materiaalkeuzes. Hierbij verlezen wij zelden de hoogte van het budget uit het oog.

Tuinrenovatie kosten

Benieuwd naar hetgeen wat De Biesbosch Gijsbers Groep voor uw tuin kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op door via deze weg de tuinrenovatie kosten aan te vragen. U zit hierbij nergens aan vast en kan zo goed oriënteren naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf.

Liever een persoonlijke afspraak zodat u alle wensen en opties onder het gemak van een bakje koffie of thee kunt bespreken? Plan dan een afspraak met onze tuinontwerper in. We hopen u snel te mogen begroeten.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.