Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg Puttershoek

Bent u aan het rondkijken voor een hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep voert al tientallen jaren tuinaanleg uit in Puttershoek. Wij leggen tegels, verlichting, plantvakken, gazons, vijvers, terrassen, tuinhuisjes, schuren, hekwerk en pergola’s aan. Wij zoeken, indien gewenst, ook de gewenste inrichting uit. Ook als u speciale wensen heeft zoals een zitkuil, buitenkeuken, speeltoestel of moestuin, helpen wij u verder.

Om tot een geschikt tuinontwerp te komen, komt onze tuinontwerper graag eens bij u langs. Gewoon thuis of op kantoor. Geniet van onze vriendelijke personeel, goede service en hoogwaardige afwerking. Liever vooraf een prijs op maat? Via de website kunt u nu een offerte op maat aanvragen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gewoon bij u thuis

Voor een passend tuinontwerp komen we graag met u in gesprek. In het eerste contact zullen wij veel vragen stellen om achter uw wensen te komen. Denk aan vragen zoals: ‘Wat is de gewenste tuinstijl? Modern of klassiek? Bent u veel buiten? Tuiniert u graag? Wilt u een buitenkeuken? Of een apart gedeelte voor de kinderen? Wilt u een pergola, tuinhuisje, prieel of ander buitenelementen realiseren?’ Na het stellen van deze vragen hebben wij een goed overzicht om aan de slag te gaan met het tuinontwerp. Na goedkeuring wordt een datum ingepland om uw tuin te realiseren.

Bij ons hoveniersbedrijf staan al uw wensen centraal. Zo komen we tot het beste resultaat.

Geniet van een professioneel resultaat!

De vakmannen van ons hoveniersbedrijf werken met hoogwaardige materialen en elementen. Die selecteren wij voor u op maat. De afwerking van uw nieuwe tuin is uitstekend. Zo gaat uw tuin niet alleen een stuk langer mee, maar kunt u er nóg langer van genieten.

Offerte: tuinaanleg Puttershoek

De vakmensen van ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht doen u graag een passend voorstel. Al veel klanten uit Puttershoek gingen u voor. Vul ons online formulier in om een prijs op maat te ontvangen. Wij komen graag met u in contact voor tuinaanleg Puttershoek.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.