Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg kosten

Snel de tuinaanleg kosten van ons hoveniersbedrijf ontdekken? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht weet u snel waar u aan toe bent. We leggen de mooiste tuinen aan. Of dat nu gaat om een strakke, moderne voortuin of een kindvriendelijke achtertuin. We stemmen het ontwerp volledig af op uw wensen. Zo wordt uw nieuwe tuin pas écht een tuin die bij u past.

Veel mensen zijn gebaat bij een groene leefomgeving. We zorgen daarom graag voor een fijne verhouding tussen groen en bestrating. Ook als u geen groene vingers heeft, zorgen we voor onderhoudsarme beplanting en onkruidarme oplossingen.

Ook uw ideale tuin laten aanleggen? Bij ons is het gewoon mogelijk om uw nieuwe tuin in 3D te laten opstellen. Zo wordt het visualiseren nog eenvoudiger! Ontdek snel de beoogde kosten voor uw project en vul dit formulier in op de site om snel achter de tuinaanleg kosten te komen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor echte droomtuinen!

Kleine stadstuinen tot grote villatuinen. We helpen veel tuinbezitters met een tuin die écht past. Om dit te garanderen, is een persoonlijk gesprek met u als tuinbezitter nodig. We stellen de juiste vragen om achter uw wensen en behoeftes te komen. Ook bespreken we de gewenste tuinonderdelen (zoals een zitkuil, overkapping, tuinkas, vijver, vlonder, buitenkeuken, etc) en uw persoonlijke smaak. Wilt u bijvoorbeeld een luxe wellness tuin? Of houdt u meer van de klassieke jaren 30 tuinstijl? Dat heeft natuurlijk veel invloed op het uiteindelijke eindresultaat.

Wanneer u interesse in een persoonlijk adviesgesprek, komt onze tuinontwerper vrijblijvend bij u langs. Dat is mogelijk op een dag en tijdstip naar keuze. Plan hiervoor een afspraak in, in de online agenda van onze tuinontwerper. En hij komt gratis bij u thuis langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

Tuinaanleg kosten

Wenst u voorafgaande aan de tuinaanleg werkzaamheden eerst inzicht in de beoogde kosten? Dan adviseren wij om dit online formulier op onze website in te vullen. Onze tuinontwerper stelt dan een gratis offerte voor u op, die u van ons ontvangt via de e-mail.  U weet dan snel waar u precies aan toe bent.

De Biesbosch Gijsbers Groep biedt goede garantievoorwaarden, duidelijke werkafspraken en een heldere offerte aan. Eveneens komen wij bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland om de tuinaanleg kosten uit te leggen en/of u persoonlijk advies te geven bij het renoveren van uw tuin.

Kom daarom vandaag nog met ons in contact voor meer informatie over tuinaanleg en/of tuinaanleg kosten.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.