Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg Barendrecht

Zoekt u een partij voor tuinaanleg Barendrecht? Dan heeft u veel keuze uit verschillende hoveniersbedrijven. Toch is De Biesbosch Gijsbers Groep een uitstekende partij om te overwegen. Onze expertise en deskundigheid bespaart u aanzienlijk veel werk en moeite. Onze vakbekwame hoveniers komen graag bij u langs in Barendrecht om de mogelijkheden te bespreken.

Wij realiseren onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke, moderne- en exclusieve tuinen. Daarnaast toveren wij uw te kleine stadstuin om in een heerlijke efficiënte tuin. Uw wensen en eisen staan daarbij centraal. Bekijk de mogelijkheden op onze website. Of vraag direct een prijs aan. Wij doen u graag een voorstel op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van exclusieve buitenkeukens tot ruime tuinhuisjes

Bij de realisatie van uw ideale tuin, houden we graag rekening met uw persoonlijke wensen. Droomt u van een luxe buitenkeuken? Of liever een lounge set met open haard? Wij creëren uw ideale tuin. Daarbij voegen wij vlonders, terrassen, vijvers, tuinhuisjes, priëlen en tuinmeubelen toe. Allen passend bij uw smaak.

Samen met u kijken we naar gewenste plantsoorten, bestratingswerk, boomsoorten en verlichting. Vervolgens doen we u een passend voorstel en ontvangt u een gedetailleerd tuinontwerp. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en krijgt u een goede voorstelling van de mogelijkheden.

Vraag een oriënterend gesprek aan

In een oriënterend gesprek komen we thuis bij u in Barendrecht. Onze tuinontwerper stelt u tijdens het gesprek gerichte vragen om achter uw persoonlijke smaak te komen. We leggen u voorbeelden voor die wij kunnen toepassen in uw tuin. Denk aan stijlen die u mooi vindt of elementen die u graag wilt toevoegen. Tevens meten we uw tuin op en bespreken we de kosten. Na het gesprek gaan we direct voor u aan de slag met een tuinontwerp en tuinofferte. Vraag direct een oriënterend gesprek aan.

Tuinaanleg Barendrecht: ons voorstel

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf die al sinds 1978 actief is in Barendrecht. Iedere dag mogen onze vakkundige hoveniers weer mooie tuinprojecten uitvoeren in Barendrecht en omstreken. Schakel ons in voor tuinaanleg Barendrecht. Door onderstaand formulier in te vullen, doen wij u graag een passend voorstel.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.