Uw hovenier sinds 1978

Tuin vernieuwen

Uw tuin vernieuwen? En weet u niet zo goed waar u moet beginnen? De hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hoveniersbedrijf, komt natuurlijk goed van pas. Niet alleen helpen wij u bij het uitdenken van een efficiënt beplantingsplan, ook zorgen we voor een professioneel 2D en/of 3D tuinontwerp. Naast het uitdenken van de beste inrichting, stijl en plantensoorten, leggen onze deskundige hoveniers uw ideale tuin aan. Grote, kleine en midden-grote tuineigenaren schakelen ons dagelijks in voor simpele, maar ook complexe tuinprojecten.

Wenst u ook meer te weten te komen over tuin vernieuwen? Of ons direct in te schakelen om uw tuin onder handen te nemen? Vul dan dit formulier in op de site voor onder andere een gratis offerte of meer informatie. Liever persoonlijk contact met onze tuinontwerper? Plan dan eens een gratis adviesgesprek en ontdek snel de mogelijkheden voor uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw tuin vernieuwen met De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We beschikken namelijk over een VCA- en ISO-9001 certificaat.  Zo zijn we bovendien aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Daarmee bieden wij een breed pakket van groendiensten aan, tegen een hoge kwaliteit.

Omdat we graag ook duurzaam bezig zijn, zijn we sinds kort ook op niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd. Kortom, voor de realisatie van kwalitatieve, hoogwaardige tuinen, zijn wij graag uw betrouwbare groenpartner.

Tuin vernieuwen: geef uw opdracht door

Wilt u op korte termijn uw tuin vernieuwen? Geef uw opdracht dan door via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Na ontvangst zullen wij uw opdracht verwerken en u een vrijblijvende offerte toezenden via de e-mail. Na akkoord op de offerte -plannen wij in samenspraak met u- een afspraak in om uw tuin te vernieuwen. Onze handige hoveniers zullen dan de afgesproken tuinplannen realiseren. Wenst u dat ook? Vul dan dit formulier in om het proces in gang te zetten.

Liever eerst persoonlijk advies van een ervaren tuinontwerper? Plan uw gratis adviesgesprek dan in via onze site.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.