Uw hovenier sinds 1978

Tuin veranderen

Wilt u uw tuin veranderen? Maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom dan in contact met De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij transformeren uw tuin tot een oase. Een plek waar u heerlijk ontspant, bijkomt én van zult genieten. Hiervoor hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die dagelijks voor u klaar staan. Zo realiseren ieder jaar tientallen verschillende tuinen. Hiernaast focussen we ons ook op het verzorgen en bijhouden van uw tuin. Heeft u dus een hovenier nodig voor een kleine tuinklus? Wij helpen u snel verder.

De gerealiseerde tuinen verschillen allemaal van stijl. Ieder mens is namelijk anders en heeft er een ander idee over. Van wilde en natuurlijke tuinen tot strakke en gestructureerde tuinen. Wilt u eens kennismaken met ons bedrijf? Kom met ons in contact.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij hebben passie voor tuinen

Voortuinen, achtertuinen, zij tuinen, opritbestrating, toegangsbruggen. Wij helpen u overal mee verder. Een overkapping laten plaatsen? Wij maken het op maat. Natuurlijk in de gewenste houtsoort. Alle werkzaamheden worden voorafgaande aan de uitvoering met u besproken. U ontvangt bovendien een visueel tuinontwerp van onze tuinontwerper, zo heeft u direct een indruk van uw nieuwe tuin.

Hiernaast plaatsen wij speeltoestellen, vijvers, loofgangen, terrassen, vlonders, plantenbordes, bestrating, gazons, fietsenstallingen, schuurtjes en nog veel meer. Wenst u een oriënterend gesprek over wat er allemaal mogelijk is in uw tuin? Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

Tuin veranderen: vraag een prijs op

Wilt u een prijsopgave ontvangen zodat u weet waar u aan toe bent? U vraagt deze heel eenvoudig op via onze website. Door ons online formulier in te vullen, weten wij direct wat uw wensen zijn, en maken hier een richtprijs voor. Zo komt u niet meer onverwachts voor verassingen te staan.

Wij komen met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant om uw tuin onder handen te nemen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.