Uw hovenier sinds 1978

Tuin renoveren

Wilt u uw tuin renoveren? De Biesbosch Gijsbers Groep is expert op het gebied van tuinrenovaties. Wij renoveren al sinds 1978 tuinen bij u in de buurt. Wij hebben vakmensen met passie voor tuinen in dienst. Niet alleen helpen onze hoveniers u snel verder, tevens ontvangt u passend advies van onze tuinontwerper. Wilt u een gazon, pergola, prieel, buitenkeuken of vijver toevoegen aan uw tuin? Of een geheel nieuw tuinontwerp ontvangen? Wat uw wensen ook zijn, De Biesbosch Gijsbers Groep maakt ze waar.

Schakel ons in voor de realisatie van bijvoorbeeld een onderhoudsvriendelijke of kindvriendelijke tuin. Voor een offerte op maat kunt u het informatie formulier aan de onderzijde van deze pagina invullen. Wij doen u dan een passend voorstel.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin renoveren. Onze werkwijze

Wanneer u interesse heeft in één van de diensten van De Biesbosch Gijsbers Groep, bijvoorbeeld voor tuin renoveren, komen wij graag bij u langs. In zo’n oriënterend gesprek nemen we de mogelijkheden van uw nieuwe tuin met u door. Bovendien is het eerste gesprek altijd gratis.

Tijdens het gesprek geeft u uw wensen door aan onze tuinontwerper. Wilt u bijvoorbeeld een luxe uitstraling realiseren? Of een bepaalde tuinstijl doorvoeren zoals een Japanse tuin? Wij kijken samen met u naar de diverse mogelijkheden voor uw tuin.

U ontvangt direct direct advies over onder andere bestrating, veranda’s, hekwerk, beplanting, boomsoorten en tuinmeubelen. Na het gesprek gaat onze tuinontwerper voor u aan de slag met een passend 2D of 3D tuinontwerp. U ontvangt daarbij een duidelijke werktekening en werkomschrijvingen.

Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de uitvoering van het project. Daarbij komen onze hoveniers bij u langs om uw droomtuin te realiseren.

Meer over De Biesbosch Gijsbers Groep

Wij zijn een hecht hoveniersbedrijf met een opgebouwde expertise van meer dan 40 jaar. Anders gezegd weet u zeker dat uw project in de juiste handen is. Al onze medewerkers zijn bovendien in het bezit van een geldig diploma. Daarbij worden zij ook regelmatig VCA-getoetst. Zodoende wordt het werk bij u op locatie op een verantwoordelijke wijze uitgevoerd. En heeft u tot slot nergens meer omkijken naar.

Tuin renoveren: offerte

Wilt u voor tuin renoveren eens een offerte van ons ontvangen? Wij geven een helder beeld van onze tarieven, de uurprijs en de totale kosten voor tuin renovatie. Vraag dan ook een offerte bij ons op via dit formulier op onze site.

De vriendelijke medewerkers van Biesbosch Gijsbers Groep helpen u dan zo snel mogelijk verder met een richtprijs, zodat u weet wat u kwijt bent aan uw tuin renovatie.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.