Uw hovenier sinds 1978

Tuin opnieuw laten bestraten

Uw tuin opnieuw laten bestraten? Er zijn een aantal factoren waar u op moet letten, wilt u onnodige uitgaves en geknoei voorkomen. Bij goed straatwerk is het afmeten essentieel, omdat u anders een patroon creëert die scheef ligt of aan een kant niet uitkomt. Hiernaast moet u beschikken over de juiste slijpmachines die stenen en klinkers doormidden zagen.

Veiligheid is bij deze machines niet altijd gewaarborgd wanneer u zelf aan de slag gaat. U moet dus altijd de instructie van de machines opvolgen. Bovendien is het belangrijk om beschermende handschoenen en oog beschermers te dragen.

Wanneer u de werkzaamheden uit handen geeft aan een professional, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij weten namelijk alles op het gebied van veiligheid, gereedschappen, materialen, legverbanden en goed geplaatst straatwerk. Voor bijvoorbeeld terrassen, looppaden, opritbestrating, toegangsbruggen, voortuinen en zij-tuinen schakelt u De Biesbosch Gijsbers Groep in.

Vraag daarom vandaag nog een prijs aan voor tuin opnieuw laten bestraten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw ideale tuin begint met een passend tuinontwerp

Natuurlijk vinden wij het ontzettend leuk om een voorzet te doen voor het ontwerp van uw ideale tuin. Wanneer onze tuinontwerper de vrijheid krijgt, zet hij dan ook prachtige ontwerpen neer. Maar vaak is de bestrating sterk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde tuinstijl implementeren zoals de Franse tuin, Oosterse tuin, moderne tuin of een landelijke tuin? Dan heeft dit invloed op de uiteindelijke tegelsoort en de tegelkleuren. Sommige legverbanden worden in een bepaalde tuin niet gebruikt, anderen zijn weer veelvoorkomend.

Bovendien is een legverband ook afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Vaak kiezen we voor een combinatie van verschillende legverbanden om bepaalde gebieden in uw tuin in te delen. Wat het beste werkt in uw tuin, ontdekken we graag samen met u.

Vraag in het bijzonder een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan via de website. Onze tuinontwerper komt dan bij u thuis langs om alle opties met u door te nemen.

Tuin opnieuw laten bestraten: schakel een expert in!

Wanneer u een expert inschakelt voor het opnieuw laten bestraten van uw tuin, bent u al met al verzekerd van een prachtig eindresultaat. Bovendien zorgen wij voor aanleg ook voor andere essentiële onderdelen zoals een goede drainage voor het overtollige water, verlichtingskabels, de juiste ondergrond (tegen wegzakken) en/ of onkruid werende materialen zoals een worteldoek.

Samengevat: voor tuin opnieuw bestraten vraagt u via onze website heel eenvoudig een offerte op.

Doe dat door dit formulier in te vullen. Wij doen u dan eerst graag een passend voorstel.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.