Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten bestraten

Uw tuin laten bestraten? En kunt u wel wat hulp gebruiken? De Biesbosch Gijsbers Groep is een ervaren hoveniersbedrijf uit de regio. Wij helpen tientallen mensen met het bestraten van hun tuin. Als losse opdracht of als onderdeel van een complete tuinrenovatie.

Wij hebben passie voor tuinen. En ook een passie voor bestrating. Natuursteen, keramische tegels, gebakken klinkers, graniet of tuintegels met een houtnerf. Natuurlijk zijn er nog veel meer tegelsoorten mogelijk. Onze tuinontwerper adviseert over alle beschikbare tuintegels en kijkt met u naar de beste opties voor uw tuin. Daarbij is de uitstraling erg belangrijk. Gaat u juist voor een moderne, klassieke of landelijke look?

Ontdek de mogelijkheden van uw tuin door een gratis afspraak te maken met onze tuinontwerper. U ontvangt persoonlijk advies en een gepersonaliseerde offerte van uw wensen op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een goede balans tussen groen én tegels

Niet iedereen heeft groene vingers. Dat snappen wij bij De Biesbosch Gijsbers Groep maar al te goed. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun volledige tuin te laten bestraten met de hulp van een professional. Echter adviseren wij altijd om een goede groen-bestrating verhouden te hanteren in uw tuin. Deze omvat 40% straatwerk én 60% groen. Dat komt niet alleen uw afwatering ten goede, maar heeft ook een positief effect op uw gemoedstoestand.

Toch zijn er voor mensen die weinig tijd -of gevoel voor tuinieren – hebben, ook andere verhoudingen verkrijgbaar. Zoals het plaatsen van een aantal grote tuin borders, waarin vaste groene beplanting wordt opgenomen. Deze borders zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. De rest van de tuin wordt meestal bestraat. Door hierbij tussen de plantenborders natuursteen of keramische tegels te plaatsen, en aan de voorzijde van uw achtertuin een groot houten terras te creëren, zorgt u voor contract. De tuin lijkt als het ware uit veel meer onderdelen te bestaan, dan werkelijk het geval is. Het grootste deel van de tuin is namelijk daadwerkelijk bestraat.

Wanneer u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelt, zoeken wij altijd de juiste balans tussen groen én tegels. We zorgen niet alleen voor een verhouding die bij u past, maar zorgen tevens voor eerlijk advies. Daarom kan het voorkomen dat we sommige opties afraden als deze op voorhand al twijfels bij ons oproepen.

Wenst u ook een eerlijk advies van een hovenier? Vraag hier een eerlijk advies aan over de opties van tuinbestrating.

Tuin laten bestraten: in contact komen

Wenst u inzicht in de kosten voor ‘tuin laten bestraten?’ We maken de inkoop én aanlegkosten voor u bekend. Vraag op deze pagina op eenvoudige wijze vandaag nog een offerte op voor het laten bestraten van uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.