Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten bestraten kosten

Wilt u een tuin laten bestraten en bent u benieuwd naar de tuin laten bestraten kosten? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep zeker aan het juiste adres! Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Dordrecht maar we bedienen klanten door het hele land. Dankzij ons team aan vakkundig opgeleid personeel kunnen wij vrijwel elke tuinwens voor u vervullen!

Of het nu gaat om de aanleg van klinkers, betontegels, natuursteen tegels of keramische tegels, alles is mogelijk in elk soort legverband. Vraag gerust een gratis offerte op via de website. Wij staan voor u klaar!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat kost een tuin laten bestraten?

Wat de kosten zijn voor het laten bestraten van uw tuin heeft natuurlijk met verschillende factoren te maken. Allereerst de grootte van het oppervlak wat bestraat moet worden, maar ook het soort bestrating speelt een rol. Door middel van een vrijblijvende offerte krijgt u direct een goed beeld van het totale kostenplaatje.

Naast de aanleg van tuinen zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud ervan. Zo heeft u alles onder één dak!

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep vinden we kwaliteit, maar ook service erg belangrijk. Daarom verzorgen we de bestrating van uw tuin van A tot Z. Dat houdt in dat we op voorhand zorgen dat het terrein gereed is om te bestraten, maar ook doen we de afwerking en zorgen we er voor dat u zo min mogelijk hinder aan de werkzaamheden ondervindt.

Tuin laten bestraten kosten | Kom met ons in contact!

Natuurlijk staan we graag voor u klaar als u meer informatie nodig heeft over het laten bestraten van uw tuin en de kosten daarvan. Via een gratis offerte krijgt u meteen inzichtelijk wat de kosten zijn, maar u kunt voor vragen natuurlijk ook contact met ons opnemen. Tot ziens bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.