Uw hovenier sinds 1978

Tuin inrichten kosten

Bent u benieuwd naar tuin inrichten kosten? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het goede adres. Via onze website vraagt u namelijk op eenvoudige wijze snel een offerte op. U vult in het formulier in wat uw wensen zijn en geeft de afmetingen van uw tuin door. Indien gewenst, stuurt u ook foto’s mee.

Na ontvangst, begroten wij op basis van de ingevulde gegevens een richtprijs. Zo weet u nog voorafgaande aan de geplande werkzaamheden, waar u aan toe bent. Een tuin inrichten begint allemaal bij een goed tuinontwerp. Onze tuinontwerper heeft meer dan 30 jaar ervaring en vertaalt uw behoeftes naar een creatief ontwerp. Zo komen we samen tot een nieuwe tuin, die helemaal bij u past.

Toch liever direct een prijs opvragen? Vul dan ons online informatieformulier in. Wij helpen u graag verder.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin inrichten kosten. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een groep betrokken hoveniers en boomverzorgers. Wij dragen zorg voor een foutloze aanleg van uw nieuwe tuin. Daarnaast nemen we de bestrating en de beplanting graag voor u uit handen. Wij realiseren namelijk moderne en luxe tuinen in de omgeving van Dordrecht, Rotterdam, Breda en Rhoon. Ons werkgebied omvat grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Uiteraard komen wij graag bij u langs.

Heeft u bijvoorbeeld een overkapping, vlonder, vijver, gazon, zithoek, buitenkeuken, oprit of andere tuinwens? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep is uw nieuwe tuin snel gerealiseerd. Ontdek daarom ons veelzijdige aanbod op de website of neem vandaag nog contact met ons op.

Veilig voor u aan het werk

Wist u dat wij bij De Biesbosch Gijsbers Groep zo veilig mogelijk aan de slag gaat? Wij zijn als hoveniersbedrijf namelijk aangesloten bij branchevereniging De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Garden. U ontvangt goede garantievoorwaarden en een hoogwaardige service. Zo houden we de kwaliteit hoog. Al onze hoveniers zijn in het bezit van een vakdiploma, aanvullende certificaten en VCA-certificering. U kunt daarom volop vertrouwen op een veilige dienstverlening.

Ontdek onze tarieven en de totaalprijs voor uw project

Wilt u tuin inrichten kosten verduidelijken? Vul ons online formulier in. U ontvangt dan een passende offerte voor uw tuinwens. Bij de Biesbosch Gijsbers Groep profiteert u van een aantrekkelijk tarief, gerenommeerde merken, duurzame materialen en een nauwkeurige afwerking.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.