Uw hovenier sinds 1978

Tuin Dordrecht

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tuin Dordrecht, is De Biesbosch Gijsbers Groep een uitstekende keuze. Wij zijn volledig gecertificeerd en in staat om het werk volledig uit handen te nemen. Of dat nu een tuinrenovatie is of een boomveiligheidsonderzoek. De tuinontwerpers en hoveniers van ons betrokken hoveniersbedrijf ontzorgen u bij ieder project. Geen wens is te gek, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Of dat nu een zeer luxe tuin betreft of een kleine (kindvriendelijke) stadstuin. Liever iets spectaculairs? Wij realiseren vaak Japanse- en Oosterse tuinen.

Kortom: De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de middelen en mensen in huis om van uw wensen werkelijkheid te maken. Benieuwd naar de opties voor uw tuin? Kom met ons in contact en vraag geheel vrijblijvend een offerte op. U zit nergens aan vast, maar heeft wel direct inzicht in de prijzen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Dagelijks duurzaam aan de slag

Natuurlijk snappen we dat u veel keuze heeft uit verschillende hoveniersbedrijven uit de buurt. Toch biedt De Biesbosch Gijsbers Groep u de beste kwaliteit. Wij zijn namelijk aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Bij de aanleg van uw tuin werken we met hoogwaardige merken, duurzame materialen en zetten we ons ook actief in om onze bedrijfsprocessen te verduurzamen. Zo hergebruiken we bestaande planten, tegels, hout, stenen of bomen in het nieuwe ontwerp. Op een zeer eenvoudige manier dringen we zo de productiekosten van deze elementen terug door er minder van in te kopen.

Onze afvalstromen worden ook op een zo duurzame manier verwerkt. We brengen groenafval, puin en hout af naar partijen die de materialen ook hergebruiken. Of er bijvoorbeeld biobrandstof van maken. De Biesbosch Gijsbers Groep is graag uw duurzame hovenier! Kijk eens op onze website.

Onze mogelijkheden voor uw tuin

Gaat u voor een nieuwe tuin? Met bijvoorbeeld een nieuw terras, dakterras, vlonder, buitenkeuken, overkapping, vijver, gazon en plantenborders? Of wilt u de voortuin of oprit renoveren? De mogelijkheden bij ons hoveniersbedrijf zijn eindeloos. Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om alle opties met u te bespreken. Maak direct een afspraak voor een datum die u uitkomt.

Tuin Dordrecht: vraag vrijblijvend een offerte op

Wilt u meer inzicht over De Biesbosch Gijsbers Groep als uw hoveniersbedrijf voor tuin Dordrecht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door een offerte aan te vragen. We helpen u graag bij de realisatie van uw droomtuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.