Uw hovenier sinds 1978

Tuin betegelen kosten

Bent u benieuwd naar de tuin betelen kosten? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u hier graag inzicht in! Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf gevestigd in Dordrecht. Vanuit daar staan wij klaar voor klanten door het hele land. Vraag gerust bij ons een passende offerte op, zodat het voor u duidelijk zijn wat de kosten zijn.

Uiteraard is alles bij ons mogelijk. Of het nu gaat om keramische tegels, natuursteen tegels of klinkers, wij leggen ze in elk soort legverband. Vind u het lastig om in te zien wat u precies wilt? Geen probleem, ook daarbij kunnen we u helpen. Plan een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Hij komt op het gewenste tijdstip bij u langs en zal samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat kost een tuin laten betegelen?

De kosten zij natuurlijk sterk afhankelijk van de wensen. Hierbij kijken we naar de oppervlakte van de tuin die betegeld moet worden, de soort tegels en alle randzaken daar omheen. Zoals aangegeven kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen zodat alles direct inzichtelijk wordt.

Ga voor een goede balans tussen tegels en groen

We zien steeds vaker dat veel mensen kiezen voor een bijna geheel betegelde tuin. Dit is natuurlijk erg onderhoudsvriendelijk en fijn als je geen groene vingers hebt, maar groen in de tuin heeft ook veel voordelen. Daarom is een combinatie tussen groen en tegels vaak een mooie oplossing. We denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie!

Meer weten? | Tuin betegelen kosten

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Natuurlijk staan we u graag te woord. Neem contact met ons op en we vertellen u alles wat u wilt weten over het laten betegelen van uw tuin. Tot ziens bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.