Uw hovenier sinds 1978

Tuin aan laten leggen

Een nieuwe tuin aan laten leggen door een expert? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep bieden een uitstekende kwaliteit. Dat is ten slotte hetgeen wat u mag verwachten van een professionele partij. Het inhuren van een aantal vakmannen, bespaart een hoop werk. Wanneer u slecht ter been bent of wanneer u geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan, biedt onze uitgebreide dienstverlening veel uitkomst!

Naast tuinaanleg, ontzorgen wij u ook op het gebied van tuinontwerp en boomverzorging. Onze dienstverlening stopt tevens niet na het realiseren van uw tuin. Bij ons vraagt u op eenvoudige wijze ook periodiek (of jaarlijks) een goede onderhoudsbeurt aan, zodat uw tuin er het hele jaar er prachtig bijligt! Wilt u dat ook? Kom met ons in contact. En vraag vandaag nog een prijsopgave aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw ideale tuin op maat ontworpen én gerealiseerd

Wij leggen niet alleen nieuwe tuinen aan, wij ontwerpen ze ook! Een droomtuin in gedachten? Onze tuinontwerper schetst een uniek design die helemaal aansluit op uw wensen en behoeften. Hoe heerlijk, eindelijk eens de tuin realiseren die al jaren in uw hoofd zit. Hiernaast denkt onze tuinontwerper ook mee met slimme ruimtelijke oplossingen. Zoals meer opbergruimte, overdekt genieten van uw tuin, speelse elementen voor de kinderen of veilige toepassingen zoals extra veiligheidshekken. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze met veel plezier. Altijd met een hoge mate van expertise, nauwkeurigheid en afwerking! Zodat uw nieuwe tuin nog tientallen jaren mee kan!

Wist u dat wij ook overkappingen helemaal op maat plaatsen? Zelf heeft u dan ook nog inspraak in bijvoorbeeld de gewenste houtsoort en houtkleur, met of zonder glaswerk en het uiteindelijke formaat. Kortom: de opties zijn eindeloos bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

Tuin aan laten leggen

Kom voor tuin aan laten leggen met ons in contact. Wij bieden u altijd een uitstekend resultaat waar u nog jaren van geniet, hoogwaardige materialen, gezonde planten en natuurlijk een vriendelijke dienstverlening. Liever ontdekken welke tarieven wij hanteren voor tuin aan laten leggen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Met een offerte zit u nergens aan vast, maar heeft u wel inzicht in alle mogelijke kosten.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.