Uw hovenier sinds 1978

Terras laten reinigen prijs

Wilt u meer informatie over ‘terras laten reinigen prijs?’ Wij geven u voorafgaande aan de werkzaamheden graag een vrijblijvende prijs af voor het laten reinigen van uw terras. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep heeft betrokken hoveniers in dienst die uw terrastegels snel reinigen. Dat komt omdat zij de Terraza MC borsteltechniek gebruiken, waarmee terrastegels binnen een aantal uur er weer als nieuw uitzien.

De borsteltechniek reinigt uw terrastegels zonder daarbij de terrastegels te beschadigen. Heeft u ook een hekel aan mos, onkruid en groene aanslag? Laat uw terras dan behandelen door onze hoveniers. Vraag via dit formulier een vrijblijvende offerte op om achter de prijs te komen voor het laten reinigen van uw terras. U ontvangt dan binnen enkele dagen een offerte met een richtprijs via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Terraza MC borsteltechniek

Verwijder snel en moeiteloos hardnekkig onkruid en groene aanslag op uw terras. De terraza MC borsteltechniek reinigt uw terrastegels, zonder beschadigingen! Zelfs tegels die al meer dan 20 jaar niet meer zijn onderhouden, lijken na onze behandeling weer als nieuw.

Na het reinigen van de tegels, worden eveneens de voegen automatisch gevuld met zand. Kortom; uw terras, oprit of tuintegels zien er na het reinigen weer als nieuw uit! Wenst u dat ook? Vraag dan nu een prijs op door dit online formulier in te vullen én vul daarbij het hokje ‘iets anders’ aan om een prijs op te vragen.

Nu een ‘terras laten reinigen’ prijs opvragen

Wilt u weten wat het kost om uw terras te laten reinigen door ons veelzijdige hoveniersbedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte op voor onze Terraza MC borsteltechniek. Dan sturen wij u een offerte toe via de e-mail. Wij zijn als hoveniersbedrijf ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en helpen u graag verder met deze speciale reinigingstechniek. Tot slot zijn we aangesloten bij Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.