Uw hovenier sinds 1978

Ronde vijver

Een ronde vijver is een mooie aanvulling op uw tuin. Door de ronde vorm, past deze vijver eigenlijk bij iedere tuinstijl. Combineer de ronde vijver met een stenen afwerking, of ga voor meerdere ronde vijvers naast elkaar. Door de compacte vorm, is een ronde vijver ook goed te plaatsen in kleinere tuinen. Dankzij de expertise van De Biesbosch Gijsbers Groep weet u zeker dat er geen aanlegfouten worden gemaakt bij het plaatsen van een ronde vijver in uw tuin.

Naast vijvers, realiseren wij ook waterornamenten, fonteinen, waterplanten, ingebouwde verlichting, loopbruggen, damwanden en nog veel meer. Eigenlijk alles om uw tuin compleet te maken.

Wilt u meer te weten komen over het laten ontwerpen van uw ideale vijver? Kom dan eens in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een waterpartij laten plaatsen door een vakkundige hovenier?

De Biesbosch Gijsbers Groep is graag uw partner bij het plaatsen van een ronde, vierkante of langwerpige vijver. Eventueel aangevuld met prachtige verlichting, een goede afwatering, mooie vijverranden en/of natuurlijke oevers. Uiteraard zorgen we ook voor de juiste beplanting en/of waterplanten om uw vijver af te maken. We zorgen bovendien voor goede garantievoorwaarden, duidelijke werkomschrijvingen en een heldere communicatie.

Eveneens is het mogelijk om uw tuinidee met vijver vooraf door onze tuinontwerper te laten ontwerpen. Dat doen we middels een speciale 3D-techniek, waarbij het eindresultaat wordt uitgetekend op de computer. Dat is handig voor mensen die het lastig vinden om de verandering in hun tuin te visualiseren.

Ronde vijver in tuin laten plaatsen

Geniet ook van een vakkundig resultaat, wanneer u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelt. Dankzij ons ISO-9001 en VCA-certificaat garanderen wij een hoogwaardig én veilig eindresultaat. Het is bovendien mogelijk om uw ronde vijver te omheinen of ondiep te maken, wanneer u nog kleine kinderen in huis heeft. Zo kunt u toch een waterelement aan uw tuin toevoegen, zonder de risico’s.

Wilt u ook met ons in contact komen voor het laten ontwerpen en plaatsen van een ronde vijver? Plan dan eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. En geniet daarbij van een persoonlijk advies voor uw tuin.

Of kies voor de optie om nu een gratis offerte bij ons aan te vragen via het online formulier op onze website. Wij sturen u binnen enkele werkdagen een gratis offerte via de e-mail toe.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.