Uw hovenier sinds 1978

Renovatie tuin

Zoekt u een partner voor renovatie tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep is dé partner voor het renoveren van uw tuin. We helpen u onder andere met een deskundig beplantingsplan, verlichtingsplan, 2D of 3D tuinontwerp en een nauwkeurige realisatie. Dankzij onze aansluiting met De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens bieden wij breed scala aan van mogelijkheden in uw tuin. Eveneens verstaan onze hoveniers het vak. Ze beschikken over uitgebreide groenkennis, wat goed van pas komt bij het realiseren van uw tuinwensen.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het renoveren van uw tuin in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Bent u benieuwd naar de kosten van uw renovatie tuin project? Kom dan snel met ons in contact door dit online formulier op onze website in te vullen. We sturen u dan een vrijblijvende offerte toe via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerp & tuinaanleg

Ons hoveniersbedrijf helpt u met veel plezier aan een nieuwe tuin. Zo zorgen we onder andere voor een nauwkeurig 2D of 3D tuinontwerp, waarin we de zichtlijnen en gewenste tuinonderdelen hebben uitgewerkt. Optioneel kiest u voor een beplantingsplan en/of verlichtingsplan. Een beplantingsplan is meestal inbegrepen in de prijs voor tuinrenovatie, maar is zeker ook los af te nemen.

In een beplantingsplan onderzoeken we de juiste plantensoorten bij de gewenste tuinstijl. Zo letten we onder andere op het groeigedrag, de groeiafstand, de blad- en/of bloemkleuren, voedingseisen, standplaats en de mate van onderhoud (veel of weinig). Kortom, u heeft n.a.v. een beplantingsplan een tuin vol planten die écht bij u passen.

Na het akkoord op het 2D of 3D tuinontwerp, gaan onze vakkundige hoveniers aan de slag in uw tuin. Zij verwezenlijken daarbij al uw tuinwensen. Diverse constructies zoals een schaduwdoek, overkapping, poort, schutting, vijver en terrassen worden allemaal op maat door onze vakkundige hoveniers geplaatst.

Renovatie tuin. Gratis offerte opvragen

Wenst u achter de kosten voor ‘renovatie tuin’ te komen? Vul dan het online informatieformulier in op de site van De Biesbosch Gijsbers Groep. We sturen dan via de e-mail een uitgebreide prijsopgave, waarin u inzicht heeft in de arbeidskosten en materiaalkosten voor uw renovatie tuin project. De offerte is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens meteen aan vast.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.