Uw hovenier sinds 1978

Professionele vijver fontein

Een professionele vijver fontein aanvragen? Het kan gewoon bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Een professionele vijver fontein is natuurlijk een in het oog springend element in uw tuin. Met zo’n indrukwekkend element, ervaart u veel plezier in de tuin. Een fontein is namelijk ontzettend leuk om naar te kijken. Bovendien zorgt een fontein ook voor het dempen van omgevingsgeluiden en geluidsoverlast. Dat is waarom veel mensen kiezen voor een mooie fontein in de vijver.

Bent u nieuwsgierig naar de beste professionele vijver fonteinen voor in uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft veel productkennis in huis, om u zo goed mogelijk te adviseren. Onze hoveniers nemen bovendien ook het plaatsen volledig uit handen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Wilt u te weten komen over welke optie geschikt is voor uw vijver? Kom dan eens vrijblijvend met ons in contact via dit formulier op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor tuinen en vijvers!

De Biesbosch Gijsbers Groep is een deskundig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Ons specialisme reikt echter veel verder dan alleen tuinaanleg. Zo zorgen we ook voor een deskundig 3D ontwerp, nauwkeurig onderhoud en eerlijk advies. Een nieuwe tuin of tuinonderdelen plaatsen vergt de nodige voorbereiding én investeringen. Daarom geven we graag een eerlijk advies af, zodat u nog lang plezier ervaart van uw tuin.

Als hoveniersbedrijf zijn we ook ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Eveneens hebben we niveau 4 van de CO2-Prestatieladder behaald. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de deskundigheid van ons hoveniersbedrijf.

Professionele vijver fontein aanvragen

Wanneer u interesse heeft in een professionele vijver fontein, helpen onze hoveniers u graag verder. Wilt u weten wat het kost om een professionele vijver fontein te laten plaatsen? Ook dat rekenen we graag voor u uit. Vraag via dit online formulier op onze website nu een gratis prijsopgave aan. We geven u dan een heldere offerte, waarin we de beste optie(s) voor uw vijver hebben uiteengezet.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.