Uw hovenier sinds 1978

Oprit stenen antraciet

Bent u op zoek naar een bedrijf dat oprit stenen antraciet voor u kan leggen? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft al jaren ervaring met het ontwerpen en aanleggen van opritten. Of het nu gaat om antraciet tegels, klinkers of betontegels, alles is mogelijk!

De bestrating kan gelegd worden in verschillende legverbanden. Graag kijken wij samen met u naar wat u mooi vind en wat het beste past bij uw oprit, zodat u er straks zo lang mogelijk profijt van heeft. Vraag gerust een gratis offerte aan voor het laten bestraten van uw oprit, of plan een afspraak met onze tuinontwerper!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep: alles onder één dak!

U kunt natuurlijk zelf uw oprit bestraten, maar verstandiger is het om het werk uit handen te geven aan een professional. Wij nemen namelijk veel werk uit handen en zorgen ervoor dat dit op een veilige en verantwoorde wijze gebeurd.

Werkzaamheden die we oppakken zijn bijvoorbeeld het egaliseren van de ondergrond, eventuele bodemverbetering, het plaatsen van een worteldoek, de aanleg van een drainagesysteem, het op maat zagen van de tegels en het inbouwen van extra opties zoals stoepverlichting of elektriciteitskabels onder de grond. Eveneens een naadloze overloop van tegel in hout is een optie.

Met een hovenier aan uw zijde bent u veel sneller klaar met de verfraaiing van uw oprit. We ruimen de oude tegels en puin en zorgen voor een kwalitatieve goede tuinbestrating die jarenlang meegaat. Bovendien adviseren wij u verder over de bruikbare legverbanden en mogelijke patronen voor uw tuin. Indien gewenst,  vullen wij dit aan met een gepersonaliseerd tuinontwerp. Zo bent u snel van alle gemakken voorzien.

Oprit stenen antraciet | Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder! Daarnaast kunt u ook een gratis offerte opvragen, zodat u direct inzichtelijk heeft wat de totale kosten zijn. We staan voor u klaar!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.