Uw hovenier sinds 1978

Oprit bestraten

Uw oprit bestraten? Wanneer u kiest voor een professional, voorkomt u de meest gemaakte aanleg fouten bij het bestraten van uw oprit.  Veel mensen gaan zelf aan de slag, maar vergeten intussen dat een oprit ook een goed drainagesysteem nodig heeft om overtollig regenwater op te vangen. En dat is zonde van uw tijd én geld. 

Wanneer u de hulp inschakelt van een professioneel hoveniersbedrijf, worden zulke aanlegfouten altijd voorkomen. Bovendien hebben onze hoveniers de juiste techniek in handen om allerlei verschillende legpatronen aan te leggen. Niet alleen halfsteensverband en wildverband is daarbij mogelijk, maar ook een mooi blokverband of strak elleboogverband. Zo bent u verzekerd van een moderne en hoogwaardige uitstraling van uw nieuwe oprit.

Gesteld dat De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder helpt met de juiste soort oprit bestrating, bent u natuurlijk nieuwsgierig naar de totale kosten van zo’n project. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan dat u een gratis offerte kunt opvragen via de website. Zodoende maakt u een weloverwogen beslissing over welke hovenier u inschakelt voor uw bestratingsproject.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van het bestraten van uw oprit tot het bestraten van uw achtertuin

Voor verschillende bestratingsopties, bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij bestraten namelijk niet alleen uw oprit, maar ook uw zijpaden, looppaden, terrassen, voortuin en achtertuin. Uiteraard gebeuren de werkzaamheden altijd in goed overleg. Zo denken we met u mee over de de juiste soort tuintegel en een passend legverband.

Eveneens op het gebied van (inbouw)verlichting, weten onze hoveniers raad. Dat maakt het inschakelen van een hoveniersbedrijf een stuk eenvoudiger. U geniet bij ons 1 aanspreekpunt die zorg draagt voor een succesvolle uitvoering van tuinbestrating. Zo hoeft u niet continue te schakelen tussen medewerkers.

Net zoals ‘oprit bestraten’ kunt u bij ons terecht voor tuinontwerp en tuinaanleg. Met de Biesbosch Gijsbers Groep aan uw zijde bent u al snel verzekerd van een deskundig resultaat, wat de opdracht ook is. Alles op het gebied van het opknappen van uw tuin tot aan het vervangen van kapotte onderdelen. Geniet van onze gecertificeerde dienstverlening volgens de hoogste ISO 9001 kwaliteitsstandaarden.

Ik wil graag meer informatie opvragen

Voor oprit bestraten bent u bij ons aan het juiste adres. U vraagt namelijk zeer eenvoudig een offerte bij ons op én ontdekt direct de totale kosten voor het laten bestraten van uw oprit. Wenst u niettemin liever een persoonlijk advies op maat? Plan via deze weg uw gratis afspraak met onze tuinontwerper. Hij zal dan op de uitgekozen datum bij u thuis langskomen om u onder andere te woord te staan, te adviseren en meer uitleg geven over onze werkwijze.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.