Uw hovenier sinds 1978

Oprit bestraten kosten

Bent u benieuwd naar de oprit bestraten kosten? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep zeker aan het juiste adres! Wij hebben veel kennis en ervaring in het bestraten van opritten. Of het nu gaat om klinkers of andere tegels, in wat voor legverband dan ook, wij staan voor u klaar met vakkundigheid en passend advies. Dit kan als losse opdracht of als onderdeel van een complete tuinrenovatie.

Er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden, daarom snappen we het heel goed als u hier zelf niet helemaal uit komt. Onze tuinontwerper adviseert u daarom graag over alle opties die passen bij uw wensen en uw oprit. Ontdek de mogelijkheden van uw oprit door een gratis afspraak te maken met de tuinontwerper. U ontvangt persoonlijk advies en een gepersonaliseerde offerte!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Alles van A tot Z geregeld

Voor verschillende bestratingsopties, bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij bestraten namelijk niet alleen uw oprit, maar ook uw zijpaden, looppaden, terrassen, voortuin en achtertuin. Uiteraard gebeuren de werkzaamheden altijd in goed overleg. Zo denken we met u mee over de juiste soort tuintegel en een passend legverband.

Wilt u ook graag verlichting in de oprit laten aanleggen? Onze hoveniers helpen u ook daar graag bij verder. U profiteert bij ons van één aanspreekpunt van alle werkzaamheden waardoor het voor u overzichtelijk blijft. Ook kunnen we hierdoor snel schakelen en inspelen op uw wensen.

Meer informatie nodig over oprit bestraten kosten?

Heeft u meer informatie nodig over het laten bestraten van uw oprit en de kosten hiervan? Vraag dan eenvoudig en snel een gratis offerte bij ons aan. U ontdekt direct wat de totale kosten zijn. Uiteraard kunt u ook een persoonlijk adviesgesprek inplannen met onze tuinontwerper. Hij zal dan op de gewenste datum bij u thuis langskomen om u te woord te staan, te adviseren en meer uitleg te geven over onze werkwijze.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.