Uw hovenier sinds 1978

Nieuwe tuin aanleggen

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de mensen én middelen in huis om u veel werk te besparen. Natuurlijk weten wij ook heel goed dat u ook zelf een nieuwe tuin kunt aanleggen. Het inhuren van een deskundige hovenier, brengt echter veel meer voordelen met zich mee.

Zo zijn wij veel efficiënter met het aanleggen van een nieuwe tuin. Wij hebben namelijk beschikking over handige machines, specialistische kennis, kleine gereedschappen en hoogwaardige materialen. Zo garanderen wij een uitstekend resultaat en een hoogwaardige afwerking. En dat zult u zeker zien bij de oplevering.

Wilt u ook veel werk besparen en het werk uit handen geven aan een gecertificeerd hoveniersbedrijf? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel plezier verder.

Kom met ons in contact voor de aanleg van een nieuwe tuin in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant.

En vraag via de website op zeer eenvoudige wijze direct een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent, voordat u met ons in zee gaat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Onze werkzaamheden bij tuinaanleg

Een passend tuinontwerp in de gewenste stijl die bij u past. Vind u natuurlijke tuinen zo prachtig? Dan maken wij een ontwerp die hierop aansluit. Van strakke, moderne tuinen tot klassieke, Oosterse tuinen.

De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert al uw tuinwensen. Wij leggen terrassen, vlonders, buitenkeukens, vijvers, speeltoestellen, gazons, zitkuilen, overkapping (geheel op maat), schuttingen, schuurtjes en opritbestrating aan.

Natuurlijk stoppen onze mogelijkheden niet hierbij. Meer weten over wat we precies doen? Ontdek ook eens onze afgeronde projecten op de website.

Of vraag ons naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Liever een persoonlijke afspraak? Onze tuinontwerper komt vrijblijvend bij u langs om de opties met u te bespreken. U maakt hier een gratis afspraak, gewoon via de website.

Nieuwe tuin aanleggen. Ik wil graag de kosten opvragen

Bent u geïnteresseerd in de totale kosten voor ‘nieuwe tuin aanleggen?’ Via onze website vraagt u op simplistische wijze snel een prijsopgave op. Door ons online formulier in te vullen met alle specifieke velden, krijgen wij een goed beeld van uw wensen.

Op basis van de informatie zenden wij u een offerte op maat.

Indien beschikbaar, stuur foto’s mee van uw tuin, dan kunnen wij een goede inschatting maken van de mogelijke werkzaamheden. Wij zien uw aanvraag voor nieuwe tuin aanleggen graag tegemoet komen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.