Uw hovenier sinds 1978

Mini vijver fontein

Wilt u een mini vijver fontein laten plaatsen? En de werkzaamheden uitbesteden? De Biesbosch Gijsbers Groep is uw betrouwbare partner bij het plaatsen van fonteinen, vijvers en waterornamenten. Gewoon in uw voor- of achtertuin. Bij het plaatsen van een mini vijver met fontein komt veel vakmanschap kijken. U heeft namelijk de keuze voor een waterbak of een natuurlijke vijver met waterfolie.

We werken in alle gevallen zeer nauwkeurig en zorgen dat uw vijver compleet is met sfeervolle vijververlichting, een pomp, waterplanten en de verdere aankleding.

Wilt u eens kennismaken met De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht? Vul dan ons online informatieformulier in én geef uw verzoek voor het plaatsen van een mini vijver fontein meteen aan ons door. We sturen u dan meer informatie toe met aanvullend een offerte op maat. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Natuurlijk is een afspraak inplannen of een offerte opvragen bij ons geheel gratis!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij hebben passie voor tuinen!

Al sinds 1978 zijn we actief in de groensector. We verzorgen dagelijks diverse tuinen in heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. In onze dagelijkse werkzaamheden pakken we de dagelijkse snoei- en onderhoudswerkzaamheden op. Daarnaast leggen we ook professioneel alle soorten tuinen aan.

In het bijzonder realiseren we zo deskundige opritten, damwanden, vlonders, overkappingen, pergola’s, overdekte terrassen, buitenkeukens, plantenborders, buitenverlichting en nog veel meer.

De Biesbosch Gijsbers Groep is als hoveniersbedrijf ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Daarbij beschikken we over de juiste vakkennis om uw project deskundig uit te voeren. Geniet ook van een veilige dienstverlening en kom met ons in contact via de website.

Mini vijver fontein laten plaatsen

Als hoveniersbedrijf beschikt De Biesbosch Gijsbers Groep over een betrokken team van deskundige hoveniers en boomverzorgers. Zij hebben uitgebreide groenkennis en jarenlange ervaring om uw ideale tuin te realiseren.

Zo ook voor het plaatsen van een mini vijver fontein in uw voor- of achtertuin, zijn we graag uw partner.

Kom daarom vandaag nog met ons in contact, wanneer u meer te weten wilt komen over het plaatsen van waterornamenten. We helpen u met veel plezier verder. Vul dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep om een gratis offerte op te vragen of plan meteen een gratis adviesgesprek in voor uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.