Uw hovenier sinds 1978

Luxe tuin met zwembad

Een luxe tuin met zwembad realiseren? Maar weet u nog niet zo goed waar u moet beginnen? Een goed doordacht tuinontwerp helpt u om uw idee√ęn in kaart te brengen √©n de uitstraling van de hele tuin te bepalen. Een effici√ęnt tuinontwerp wordt gemaakt met een goede indeling tussen de verschillende tuinsecties. Heerlijk loungen op het avondterras, die verbonden is door een looppad met een prachtige rozen pergola, die uitmondt in uw luxe zwembad. We letten bij het realiseren van uw ideale tuin op de zichtlijnen, uitzicht en zorgen voor een optimale balans tussen ontspanning √©n beleving.

Uw tuin deskundig laten aanleggen in een luxe stijl inclusief zwembad? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de vakmensen in huis om het te realiseren. Kom voor een gratis adviesgesprek in contact met onze tuinontwerper én ontdek onze prijsvoering.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke oplossing past er in mijn tuin?

Een zwembad is een luxe element die eenvoudig is toe te voegen aan uw tuin. Er zijn verschillende soorten zwembaden op de markt. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde of losstaande buitenzwembaden, maar ook zwemvijvers worden steeds populairder.

Bij zwemvijvers wordt er geen gebruik gemaakt van chemicali√ęn om het zwembad te reinigen, maar zorgt de samenstelling van de planten en bacteri√ęn ervoor dat het zwembad het hele jaar door schoon blijft.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de gewenste zwembadstijl bij u past. Zo zijn er ook ronde, vierkante en rechthoekige zwembaden verkrijgbaar.

De Biesbosch Gijsbers Groep neemt het werk van het regelen en plaatsen van een zwembad voor u uit handen. En brengt de renovatie van uw hele tuin tot een goed einde. Daarvoor maken wij graag een tuinontwerp. Niet alleen is een tuinontwerp in 2D mogelijk, maar tegenwoordig hanteren we ook 3D-technieken. Kom hiervoor in contact met onze tuinontwerper.

Wij hebben ten eerste meer dan 40 jaar ervaring in de groensector en beschikken ten tweede over gediplomeerde hoveniers, uitvoerders en boomverzorgers. Zodoende weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van uw droomtuin. Evenzeer op het gebied van ontwerp, calculatie, nameten, nazorg en voor het oplossen van problemen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u eens gratis adviseren door één van onze medewerkers.

Luxe tuin met zwembad
Luxe tuin met zwembad
Luxe tuin met zwembad

Luxe tuin met zwembad: kies een professional!

Er gaat veel fout wanneer bewoners kiezen voor een doe-het-zelf oplossing bij de aanleg of het ontwerp van een luxe tuin met zwembad. De Biesbosch Gijsbers Groep neemt alle facetten omtrent de renovatie voor u uit handen.

Bij ons geniet u altijd van een deskundige uitvoering en hoge afwerking. Zodoende straalt uw tuin veel luxe uit.

Wanneer u dit ook wenst, neemt u op eenvoudige wijze contact op door een gratis adviesgesprek aan te vragen. Vraag vervolgens ook meer informatie over onze prijzen wanneer u meer wilt weten over de totaalprijs van onze dienstverlening.

Wij helpen een luxe tuin met zwembad te realiseren in uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.