Uw hovenier sinds 1978

Landelijke buitenkeuken

Een landelijke buitenkeuken laten plaatsen door de vakmensen van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Onze hoveniers uit Dordrecht staan in heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland voor u klaar voor het renoveren van uw tuin. Bij het plaatsen van een landelijke buitenkeuken is de landelijke tuinsfeer erg belangrijk. Deze moet namelijk terugkomen in het design. We letten bij het ontwerpen van de ideale buitenkeuken veel op de details. Daarmee creëren we dus de juiste sfeer in uw tuin.

Wilt u de snel de prijs ontdekken van het plaatsen van een buitenkeuken op maat? Vraag dan eens een gratis offerte aan bij ons hoveniersbedrijf. We sturen u binnen enkele werkdagen dan een prijs toe via de e-mail, zodat u inzicht heeft in de materiaal- en arbeidskosten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Realiseer uw ideale tuin!

Naast het plaatsen van een luxe, moderne of landelijke buitenkeuken, verzorgen we ook de beplanting, verlichting, terrasmeubelen, aansluitingen en afwatering. Zo is uw buitenkeuken helemaal compleet.

Wilt u ook de rest van uw tuin onder handen nemen? Naast buitenkeukens realiseren we ook zitkuilen, waterpartijen, overkappingen, pergola’s, terrassen, vlonders, speeltoestellen, gazons, opritten, damwanden en nog veel meer. Alles om uw droomtuin te realiseren.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Iedere tuinbezitter heeft andere wensen. Daarom denkt onze tuinontwerper graag met u mee naar de ideale tuinindeling. Dankzij de expertise en vakkennis van onze tuinontwerper, zijn er altijd meer mogelijkheden dan u denkt.

Wilt u ook eens sparren met onze tuinontwerper? Vraag dan via deze weg een gratis adviesgesprek aan. Hij komt dan bij u thuis langs om u meer te vertellen over onze werkwijze, de mogelijkheden in uw tuin en de prijsvoering.

Landelijke buitenkeuken: Gratis offerte!

Snel een landelijke buitenkeuken laten plaatsen door een vakman? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het mogelijk. Bent u benieuwd naar de kosten die bij uw project komen kijken? We stellen een overzichtelijke offerte voor u op, geheel gratis!

Vraag deze via dit formulier op onze website eenvoudig op:

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.