Uw hovenier sinds 1978

Kosten tuin bestraten

Achter de kosten voor tuin bestraten komen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Wij realiseren al meer dan 40 jaar grote én kleine tuinen in de regio. En pakken al het nodige straatwerk in uw tuin met veel plezier op. Terrasbestrating, looppaden, toegangsbruggen of vijverbruggen laten bestraten, opritbestrating en voortuinbestrating. Kiest u voor een bepaalde stijl? Zoals landelijk, modern of klassiek? Wij adviseren u dan graag over de juiste steensoorten en uitstraling.

Om de kosten tuin bestrating inzichtelijk te maken, vraagt u via onze website snel een overzicht op. Dan zijn voorafgaande aan de werkzaamheden de totale kosten voor uw nieuwe tuinbestrating helder. Ook adviseren wij u graag over de mogelijke steensoorten en legverbanden. Vraag via deze weg een persoonlijk advies bij ons op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kosten tuin bestraten

De kosten voor tuinbestrating zijn allereerst afhankelijk van uw wensen. Eveneens zijn de kosten ook afhankelijk van de omvang van uw tuin. Wenst u een groot terras met een luxe natuursteen? Dan vallen de kosten hoger uit dan wanneer u kiest voor een klein terras met een gebakken klinker.

Ook de arbeidskosten spelen een rol in het leggen van het juiste type legverband. Een wildverband met meerdere soorten kleine stenen vergt meer tijd dan het plaatsen van grote vierkante keramische tegels.

Tot slot spelen grondwerkzaamheden en extra opties ook een belangrijke rol in de hoogte van de totaalprijs. Zo kan het nodig zijn om uw terras op te hogen, een goed drainagesysteem aan te leggen, worteldoek (tegen onkruiden) te plaatsen en eventuele elektriciteitskabels voor spotverlichting in of rondom uw terras of looppaden te realiseren.

Kortom: veel kosten hangen samen met uw wensen. Om u een goed advies te geven over de totale kosten van tuin bestraten komt onze tuinontwerper graag bij u langs. U ontvangt dan een gepersonaliseerde offerte, zodat u snel weet waar u precies aan toe bent én weet ook direct wat er allemaal mogelijk is in uw tuin. Plan uw gratis afspraak vandaag nog via de website.

Ontdek het uurtarief voor tuinbestrating

Dankzij het opvragen van een offerte ziet u snel het uurtarief dat wij hanteren voor tuinbestrating. U bent hiermee zelf in staat om aanbieders te vergelijken en te kiezen voor de beste deal. Wanneer u een digitale offerte toegestuurd te krijgen in uw postvak, neemt u snel een weloverwogen beslissing voor het renoveren van uw tuin.

Wenst u samengevat te achterhalen wat De Biesbosch Gijsbers Groep rekent voor bestrating? Vul dan dit formulier in.

Voor een gratis afspraak met onze tuinontwerper omtrent de kosten tuin bestraten, maakt u via de website een gratis afspraak. U zit vooraf nergens aan vast, ontvangt een persoonlijk advies over tegelsoorten en legverbanden en ontdekt eveneens de kosten voor het laten bestraten van uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.