Uw hovenier sinds 1978

Houten terras aanleggen

Een houten terras aanleggen met de hulp van een professional? De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf die veel mensen uit de regio verder helpt met een houten terras op maat. Wij realiseren een houten terras, die vastzit aan uw woning, maar ook terrassen die op zichzelf staan. Eventueel afgewerkt met een verhoogde plantenborder en een toegangstrap. Het is zelfs mogelijk om een houten terras mét overkapping te plaatsen. Natuurlijk gaan we eerst uit van uw wensen. Deze staan namelijk centraal, nog voordat wij starten met een tuinontwerp.

Voor het aanleggen van een houten terras bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Toepasbaar als enkele opdracht of als onderdeel van een complete tuinrenovatie. Wilt u graag sparren voor de mogelijkheid van een houten terras als onderdeel van uw tuin? Ons hoveniersbedrijf helpt u met een deskundig ontwerp als een professionele uitvoering. Vraag eens een gratis offerte of plan uw gratis afspraak met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke opties zijn haalbaar voor mijn tuin?

Bent u nog aan het oriënteren over welke opties bij uw tuin passen? Onze tuinontwerper denkt met u mee over de belangrijkste design opties. Denk bijvoorbeeld aan de houtsoort keuze: Douglas hout, vlonderplanken, composiet, bamboe of geïmpregneerd hout.

Eveneens is de uitstraling van het houten terras belangrijk. Wenst u een gladde look of een meer robuuste uitstraling? De meeste planken zijn gewoon overheen te verven (dat doen we ook), maar sommige planken zijn al direct in de juiste kleur te bestellen.

Tot slot is het legpatroon bespreekbaar. Wenst u rechte, lange planken? Of wilt u dat de planken in een motief worden geplaatst.

Met een hoveniersbedrijf aan uw zijde, weet u zeker dat de aanleg van uw terras zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd. Dat is immers het belangrijkste onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij denken niet alleen na over waterafvoer en verlichting (spotverlichting of grondverlichting zoals ingebouwde verlichting in de terrasplanken), maar ook over de bereikbaarheid van het terras en de veiligheid. Zogezegd is antislip en het plaatsen van een veiligheidshek veelgevraagde opties voor mensen met kinderen of voor mensen op leeftijd. Dit allemaal om ongelukken te voorkomen.

Houten terras aanleggen: wat zijn de kosten?

Wilt u graag de kosten voor ‘houten terras aanleggen’ helder krijgen bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Wanneer u bij ons een offerte opvraagt ontvangt u binnen een week een gepersonaliseerde offerte op maat. Gewoon via de e-mail in uw postvak-in. U kunt ons uurtarief dan vergelijken met andere aanbieders én u maakt nog sneller een goede overweging voor de keuze naar een passende hovenier.

Ontdek -dankzij onze digitale service- snel en overzichtelijk de totale kosten voor het aanleggen van een robuust houten terras in uw achtertuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.