Uw hovenier sinds 1978

Graszoden plaatsen

Graszoden plaatsen in en/of rondom uw tuin? Bij het vakkundig plaatsen van een nieuw gazon is de hulp van een ervaren hoveniersbedrijf mooi meegenomen. De Biesbosch Gijsbers Groep is zo’n professioneel hoveniersbedrijf die alle aanlegwerkzaamheden snel uit handen neemt. Daarnaast onderhouden we ook diverse graszoden in verschillende tuinen in de regio. Bij levendig gras is onderhoud namelijk essentieel om uw gazon op alle seizoenen voor te bereiden. U moet het gras namelijk met regelmaat bekalken, verticuteren, maaien en/of extra mest geven. Zo blijft uw gazon het hele jaar in tiptop conditie!

Wilt u meer weten over de kosten en/of mogelijkheden voor uw tuin? Vraag dan via deze weg een offerte op of plan een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Natuurlijk gras versus kunstgras

Heeft u een keuze gemaakt tussen natuurlijk gras en kunstgras? Het inzaaien van graszaden is daarnaast ook nog mogelijk. Alle verschillende vormen hebben elk hun voor- en nadelen. Zo heeft natuurlijk gras meer onderhoud nodig, maar oogt het mooier. Kunstgras lijkt tegenwoordig zo natuurlijk mogelijk, maar is vaak duurder in aanschaf.

Wanneer u graag een gazon laat aanleggen, kies dan voor het vakmanschap van de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep. Ook adviseren zij u graag over de verschillende opties voor uw tuin.

Graszoden plaatsen in uw tuin. Gratis advies!

Wilt u een gratis advies ontvangen over de mogelijkheden van uw tuin? Onze tuinontwerper komt met veel plezier bij u thuis langs om de opties toe te lichten. Plan daarvoor een gratis afspraak in, via de online agenda op deze websitepagina. Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Toch liever eerst achter de kosten komen van het plaatsen van graszoden in uw tuin? Ook dan helpen we u snel verder. Vul daarvoor dit formulier in én ontvang binnen enkele werkdagen een persoonlijke offerte via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.