Uw hovenier sinds 1978

Grasmatten plaatsen

Grasmatten plaatsen? De hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is natuurlijk mooi meegenomen. Kant-en-klare grasmatten bevatten veel voordelen. Zo ziet uw gazon er al meteen ‘levendig’ uit en hoeft niet lang te wachten, totdat de wortels in de grond zijn gegroeid. Wanneer u een gazon laat inzaaien, duurt het enkele weken totdat het gras gaat groeien. Ook is het gras in het begin erg kwetsbaar. Met grasmatten heeft u daar geen last van en kunt u sneller genieten van een mooi groen gazon.

Wilt u niet zelf aan de slag met het plaatsen van grasmatten in uw tuin? Onze hoveniers nemen het werk volledig uit handen. Natuurlijk tegen een betaalbaar tarief. Vraag via deze weg eens naar onze prijzen en ontvang een heldere offerte, gewoon in uw postvak-in!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Profiteer van uitgebreide groenkennis

Onze ervaren, gediplomeerde en representatieve medewerkers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. Ook bij het plaatsen van een gazon op maat en/of grasmatten plaatsen. Heeft u een groot of klein gazon in gedachte? We zorgen er altijd voor dat uw gazon past bij de andere tuinelementen in uw tuin. En dat het gazon niet ‘overheerst’. Dat is fijn, want een gazon moet uw tuinplezier versterken en niet overnemen.

Wilt u naast een nieuw gazon ook andere tuinelementen vervangen of nieuw aanleggen? Onze tuinontwerper helpt u graag bij het effectief indelen van uw tuin, inclusief mooi gazon.

Grasmatten plaatsen. Wat kost dat?

Voor het plaatsen van grasmatten, geven wij van tevoren graag aan wat het precies kost om deze vakkundig te plaatsen. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Wilt u ook snel de prijzen van grasmatten plaatsen ontdekken?

Vul dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt binnen enkele werkdagen een persoonlijke offerte, waarin onder andere de arbeids-, materiaal, – en materieelkosten duidelijk zijn weergegeven.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.