Uw hovenier sinds 1978

Blokhut plaatsen

Gaat u een blokhut plaatsen in uw tuin? Dan is de hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep mooi meegenomen. Wij zorgen er namelijk voor dat de blokhut of tuinhuis helemaal in uw tuin past. Zo zorgen we er onder andere voor dat de formaten kloppen en dat de stijl van de blokhut bij uw wensen past. Wilt u de blokhut in een natuurlijke kleur opbouwen? Of kiest u voor zwarte of grijze delen? Mét of zonder ramen? De competente hoveniers van ons hoveniersbedrijf maken al uw wensen waar.

Natuurlijk zorgt onze tuinontwerper voor een passend ontwerp. Dat kan in 2D of zelfs in 3D. Een tuin moet bij uw wensen én smaak passen. Laat ons u daarom positief verassen met de mogelijkheden voor uw situatie. En kom eens in gesprek met onze tuinontwerper. Nu is het eerste adviesgesprek helemaal gratis! Plan hier snel uw gratis afspraak.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een blokhut voor een knus buitengevoel

Met een blokhut of tuinhuis in uw tuin creëert u een knus buitengevoel. De blokhut of het tuinhuis is naar uw eigen smaak in te richten. Plaats voor meer sfeer een verlichte pergola met mooie klimplanten. Of kies voor een vuurkorf en lekkere loungestoelen.

Veel mensen gebruiken de blokhut als extra tuinkamer. Voor meer bergruimte, als speelruimte voor de kinderen, als werkruimte, sportruimte of hobbykamer. Ook is de blokhut te gebruiken als overdekte loungeruimte. We bespreken de mogelijkheden én inrichting graag met u. En stemmen het uiteindelijke ontwerp (zowel de buitenkant als de binnenkant) helemaal af op uw smaak en wensen.

Vraag een gratis offerte aan voor ‘blokhut plaatsen’

Wanneer u meer te weten wilt komen over de prijzen van het plaatsen (en/of laten ontwerpen) van uw ideale blokhut, kom dan eens in contact met de tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep. Hij adviseert u graag over de volgende opties: materiaalgebruik, de formaten, inrichting, verlichtingsmogelijkheden, afwatering, raampartijen, dakbedekking, kleuren en/of bergruimte.

Plan een persoonlijk advies nu in via de online agenda. Dan zorgen wij ervoor dat onze tuinontwerper vrijblijvend bij u thuis langskomt om de mogelijkheden te bespreken. Het adviesgesprek kan (indien u dat wenst) ook telefonisch plaatsvinden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.